Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dondurulmasi, etlerin, haşlanmiş

Haşlanmiş Etlerin Dondurulmasi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlanmiş Etlerin Dondurulmasi




HAŞLANMIŞ ETLERİN DONDURULMASI

Sığır, dana ve koyun etleri önce yağlarından kıkırdak ve sinirlerinden temizlenerek bir tencereye yerleştirilir Etlerin üstünü örtecek kadar su ve yeterince tuz katıldıktan sonra tencere ateşe konur Etler 10-15 dakika kaynayınca, tencere ateşten indirilip soğuk suyla dolu bir kabın içine oturtulur Soğumuş etler kavanozlara yerleştirilir, üzerlerine et suyu katılır Kavanozlar sıkıca kapatılır ve dondurucuya konur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.