Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kurufasülye, sucuklu

Sucuklu Kurufasülye

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sucuklu Kurufasülye



Malzemeler
  • 2 su bardağı kuru fasulye (Haşlanmış)
  • Yarım kangal hindi sucuk
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı tuzot
  • Garnitür için: 2 su bardağı pirinç, 2 yemek kaşığı susam, 2 yemek kaşığı tuzot, 3 yemek kaşığı tereyağı

Yapılışı

Kuru fasulyeyi ılık suda akşamdan ıslatın Sabah hafif haşlayıp süzün Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin Soğanı ince kıyın Tereyağında pembe kavurun Fasulyeleri üzerine yayın Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin Tuzotu ekleyip servis yapın

Pilavı için:
Pirinci tuzlu kaynar suda bekletip yıkayın Tereyağını tencerede kızdırıp susamı ilave edin Kavrulunca pirinci ekleyin Tuzot ve 3 su bardağı kaynar su ilave edip suyunu çekinceye kadar pişirin Dinlendirip sucuklu kuru fasulye ile servis yapın

Afiyet olsun!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.