Sucuklu Kurufasülye |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sucuklu KurufasülyeMalzemeler
Yapılışı Kuru fasulyeyi ılık suda akşamdan ıslatın Sabah hafif haşlayıp süzün Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin Soğanı ince kıyın Tereyağında pembe kavurun Fasulyeleri üzerine yayın Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin Tuzotu ekleyip servis yapın Pilavı için: Pirinci tuzlu kaynar suda bekletip yıkayın Tereyağını tencerede kızdırıp susamı ilave edin Kavrulunca pirinci ekleyin Tuzot ve 3 su bardağı kaynar su ilave edip suyunu çekinceye kadar pişirin Dinlendirip sucuklu kuru fasulye ile servis yapın Afiyet olsun! |
|