![]() |
Etli Kuru Bamya Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Kuru Bamya TarifiMalzemeler ![]() * 500 gr kuşbaşı et * 200 gr kuru bamya(ipinden çıkartılıp yıkanmış) * 2 çorba kaşığı Sana * 3 adet soğan (küçük doğranmış) * 2 domates(kUp küp doğranmış) veya l çorba kaşığı salça (l kahve fincanı suda ezilmiş) * l adet limon * Tuz * 4-5 su bardağı sıcak su Yapılışı: ETLİ KURU BAMYA ETLİ KURU BAMYA: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() ![]() 5 ![]() pişirin ![]() 6 ![]() ![]() PÜF NOKTASI: Kuru bamyaları kullanmadan önce 15 dakika sirkeli suda bekletirseniz,ilk günkü tazeliklerine daha çabuk kavuşurlar ![]() |
![]() |
![]() |
|