Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dana, eti, sarımsaklı

Sarımsaklı Dana Eti

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Dana Eti



SARIMSAKLI DANA ETİ TARİFİ
1 kilo kuşbaşı dana eti
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı margarin
6 diş sarımsak
2 adet domates
2 adet sivri biber
yarım su bardağı elma sirkesi
karabiber
tuz


Yapılışı Margarini hafif eritin Yıkanmış kuşbaşı eti ekleyin Tencerenin kapağını kapatıp pişirmeye bırakın Etler kızarmaya başladığında 1 çay bardağı suda ezilmiş un ilave edin

Sarımsakları soyun Bütün olarak içine atın Ete rendelediğiniz domates, küçük küçük doğradığınız biber, sirke, karabiber ve tuz ekleyin Sos koyulaşıncaya kadar pişirin ve tencerenin kapağını kapatın

Kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.