![]() |
Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-Çevirmeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-ÇevirmelerÇevirmeler Çevirilerek, kızartılarak pişirilen etlerin yanına garnitür olarak en çok kızarmış patates ve pilav gider ![]() ![]() Graten Dofinua usulü patates Mlz: 1 kg patates 150 gr kaşarpeyniri 2 diş sarmısak 6 yumurta 1 çorba kaşığı tereyağı 5 çay bardağı süt 3 fincan krema Tuz, karabiber Muskad cevizi Bir kabın içine yumurtaları kırın ve üzerine tuz, biber ve hindistan cevizi (muskad) ekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-Çevirmeler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-ÇevirmelerPeynir soslu karnıbahar Mlz: 1 kg karnabahar 300 gr tulum peyniri 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı tereyağı 3 su bardağı süt Tuz, karabiber Karnabaharı yumuşayana kadar yeterince tuzlu suda pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|