Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etleri, garnitürav, yemede

Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-Av Etleri

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-Av Etleri



Av etleri
Av etleri, genellikle kırmızı lahana ile birlikte servis edilir Taze erişte, baharatlı patates çeşitleri, özellikle de bezelye ve kestane bu yemeklerin lezzetini arttıracaktır

Parizyen patates

Mlz:
3 kg patates
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 demet maydanoz
Tuz

İri patatesleri soyun ve pariziyen kaşığı yardımı ile küçük toplar çıkarın Yıkadıktan sonra, patatesleri soğuk suya koyup tuz atın ve bir taşım kaynatıp hemen süzün Bir tavaya sıvı yağ koyup kızarttıktan sonra patatesleri ilave edin Patateslerin kızarmalarına az bir zaman kala tereyağı ilave edin Tümü kızardıktan sonra tuz atın ve servise hazır edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.