Yapım Şekli Öncelikle, elma, ayva ve armutları iyice yıkayın Ayva ve armutun kabuklarını soyup kuşbaşı et formunda doğrayın Elmaların kabuklarını soymadan ayıklayıp kuşbaşı et formunda doğrayın Şimdi de elma, ayva ve armutları orta boy bir tencereye koyup, üzerine kararmamaları için limon suyu sıkın Sonra da toz şekeri serpiştirip kısık ateşte ara sıra karıştırarak 5 dakika kadar pişirin Diğer taraftan, kiviyi soyup doğrayın ve meyvelerin üzerine ilave edin 5 bardak ılık suyu da hemen tencereye aktarın Komposto kaynamaya başlar başlamaz ocaktan alın Sıcakken soyulmuş bademlerle süsledikten sonra soğumasını bekleyip kaselere paylaştırarak servise sunun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.