![]() |
Bademli Meyve Kompostosu
Kullanılan Malzemeler
. Öncelikle, elma, ayva ve armutları iyice yıkayın. . Ayva ve armutun kabuklarını soyup kuşbaşı et formunda doğrayın. . Elmaların. kabuklarını soymadan ayıklayıp kuşbaşı et formunda doğrayın. . Şimdi de elma, ayva ve armutları orta boy bir tencereye koyup, üzerine kararmamaları için limon suyu sıkın. . Sonra da toz şekeri serpiştirip kısık ateşte ara sıra karıştırarak 5 dakika kadar pişirin . Diğer taraftan, kiviyi soyup doğrayın ve meyvelerin üzerine ilave edin. . 5 bardak ılık suyu da hemen tencereye aktarın. . Komposto kaynamaya başlar başlamaz ocaktan alın. . Sıcakken soyulmuş bademlerle süsledikten sonra soğumasını bekleyip kaselere paylaştırarak servise sunun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.