Yapılışı:[*]Önce yumurtalar ve seker 7 dakika kadar mikserle cırpılır Toz olan malzemelr ayrı bir kapta karıstırılır ve bu yumurtalı harca katılır Karıştırılır 24x30 luk önceden yağlanmış, unlanmış tepsiye bosaltılır 175 derecede 20-25 dakika kadar pişirilir Fırın kapatılır Bu vaziyettede 5-10 dakika kadar fırın içinde tutulur Pişme süresi boyunca fırının kapağı hiç açılmamalıdır[*]Doldu kreması üzerindeki tarife göre yapılır ve kenara konur(arasına)[*]Krem-ole ve krem şanti bir kabın içerisine boşaltılır Sütle beraber 7 dakika kadar çırpılır(üzerine)[*]Fırından kek çıkarılır 2’e bölünür Ve yarım bardak soğuk süt ile her iki patada ıslatılır[*]Birinci kekin üstüne dolgu kremasından sürülür Muzlar doğranır ve üstüne dizilir[*]İkinci parca kek üstüne konur[*]Üstüne hazırlanan kakaolu krema sürülür[*]Kremşanti ve badem drajeleri ile istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.