|
|
#121 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ya hiç sevmediğim bir ölüm şekli Önce burnun ve genzin yanıyor Sonra göğsünde müthiş bir sıkışma hissediyorsun, ağırlaşmış sanki Sonra yavaş yavaş gözlerin kararmaya başlıyor Buraya kadar yaşadıklarımdan hatırlıyorum :)) Ama gel sana böyle bir şey yapmayayım Rahatsız, en iyisi seni iğneli fıçıya itekleyivereyim![]() ![]()
|
|
|
|
#122 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ HımmSs ![]() ![]() ßu kadar ßasit ßi öLüm seçtin ßenim için ? Seni ßal fıçısınDa 1 saat ߀kLtip arı kovanLarının etRafına ßıraKıCam İSİMSİZ KARANLIK![]() ![]() Daha sonra neLEr oLAcağını Sen düşün![]() ~~
|
|
|
|
#123 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ah, Rahatsız, bunu sen istedin, üzgünüm Seni ben öldürmeyeceğim Kendi kendine bir şeyler yaparsan başka Aç bir şekilde karanlık bir odada beklersin Yemek için sadece kendi uzuvların vardır Benden rica edersin, gelir bir - iki parmağını keser tabağa koyar ve güzelce servis yapardım Ee, tabii sonunda kan kaybından halsiz düşeceksin Sonunda etlerin de tükenmeye başlayacak Yazık, yazık![]() ![]() Ama biliyor musun Rahatsız, bilim adamları en tatlı etin insan eti olduğunu söylüyor![]() ![]() Eh, afiyet olsun![]() ![]()
|
|
|
|
#124 |
|
suskun
|
Ahh ne diyceğimi bilemiyorum ilköncelikle sana kıyamıyacağımı belirtmek istiyorum isimsiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni denize atarım![]() ![]() ![]() ancak senin için bukadar kötü olabiliyorum ama sen yüzme biliyosundur![]() ![]() ![]() Oyüzden yoksa atarmıyım:))
|
#125 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ lol ~~ "kendi uzuvların" ßöLümüne hayran kaLDım :Pp ßen ßi yolunu ßuLup ordan çıkardım merak Etme :) çıktığımda da Seni amuDa kaLdırıp testereyle ikiye ßöLerdim ~~ |
|
|
|
#126 |
|
suskun
|
Benimi Rahatsız inanmıyorum bukadar kolay haa ![]() ![]() ![]() küstüm Bende seni ömrünün sonuna kadar bir mağaraya kapatırdım mağaranın nöbtçiliğini yapanda 5 tane yam yam koyardım her tarafına Hadi bakalım kaçsan bitürlü kaçmasan bi türlü Nasıl bir planın var bakalım kaçabileceğini zanneteme sakın![]() ![]() ![]() ![]() Yamyamlar çok açlar haberin olsun![]() Lol![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#127 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Maalesef çok iyi yüzme biliyorum suskun, o sayede boğulmaktan kıl payı kurtulmuştum zaten Rahatsız, sana gelince![]() ![]() Seni sırt üstü bir kalasın üzerine yatırır ve bağlardım Özellikle kafan hareket edemeyecek şekilde Sonra yukarıdan kafana su damlatmaya başlardım Sürekli![]() ![]() Devamlı![]() ![]() Aralıksız![]() ![]() Sonunda başına balyozla vuruyorlarmış gibi hissetmeye başlarsın Sonra da önce delirir, sonra kafanın delinmesiyle ölürsün![]() ![]() Beğendin mi?![]()
|
|
|
|
#128 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ suskun hatLAr karıştı Sen deiL yau o an İSİMSİZ KARANLIK'a plan yapıyordum arada Sen kaynadın xD üzgünüm :)) ßide ßana diyor sen ßana kıyıyon ya hiç acı çektirmeden kafana sıkardım senin Taße kıyaßiLirsem :) ~~ |
|
|
|
#129 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Valla ben de Rahatsız'a diyordum, suskun'un altına gelmiş Neyse, orada belli zaten kime dediğim, isabet olmuş, suskun'a kıyamazdım Ama seni bu sefer aç ve susuz bir halde 20 metrekarelik bir adaya bırakayım Gel-git sırasında da ada 2 metre derine insin Artık ne yaparsın bilemiyorum![]() ![]()
|
|
|
|
#130 |
|
suskun
|
hıı o plan bana değildi öylemi ama bi sorun daha var isimsize gelen bana glir:))ama ben sansımki rahatsız sen bana bu planı yaparsan al sana böyle plan bakıyım napıcaksın dedim Tabiki ben kıyamam:))Sana şöle bi planım var sırada aşıklar tepesinden aşşağı iterdim seni ![]() Tabi gene kıyamazdım:))
|
|
|
|
#131 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ " aşıklar tepesinden iterdim seni ![]() " it lütfen itt :)) Sen itmeZsen ßen seni itiCem ordan aşağıya yada sen ßeni ßende seni itelim ßirßirimizi :)) ahuahauha ~~
|
|
|
|
#132 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ben seni gördüğüm için tüm plânlarımdan anında vazgeçeceğimi bildiğim için sevdiğin bir insanı kiralardım suskun O öldürsün seni, sadece kafana bir kurşunla![]() ![]()
|
|
|
|
#133 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Hoppalaa, hatlar iyice karıştı yav :)) Rahatsız, seni de severim Sana da ben kıyamam aslında Seni de sevgilin öldürsün o halde (ama işi biraz uzatmasında pek sakınca yok :D )
|
|
|
|
#134 |
|
suskun
|
Rahatsız ikimiz aynı anda 1 2 3 deyince atlarız oldumu:)) İsimsiz bende sana kıyamayacağım için senin sevgilini kiralardım o da seni balkonddan aşşağı atsın kurtulma ihtimalin olur ozaman:)) |
|
|
|
#135 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Sevgilim ? ![]() ![]() ![]() ßen Tek sevgilim Annem oda ßöyLe ßirşey yapamıyacağı için![]() ![]() İSİMSİZ KARANLIK şimdi gerçekTen öldürecem Seni kör ßıçakLA doğrarım ßak Seni :/ ~~
|
|
|
|