![]() |
Üstteki Üye İçin Cinayet Planı |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Üstteki Üye İçin Cinayet PlanıEwet Arkadaşlarr üstteki üye için cinayet planı yapıosunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() ellerini ayaklarını yataa bağlardım sonra üstüne ılık su dökerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() okadarcıkmı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() pardon ben yanlış anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
arman_gs
|
![]() motoruna bomba yerlestırıdım ve patlatırdım ondan sonra mezarınıda sukru saracaogluna gomerdım :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
rebellious23
|
![]() önce seni bir sandalyeye bağlarım oturduğun yeri ortadan delerim ve oraya içinde fare olan bir kap koyar kabı ısıtmaya başlarım kap ısındıkça hayvan başlar delmeye altdan ve ağzından çıkar :))) korkma ya bu kadar piskopat değilim direk kafana sıkarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Korktum yafff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Seni futbol sahasında öldürmeyi düşünüyorum Ergenekon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
suskun
|
![]() Ben kıyamam kimsye ama neyse,Bende gazozuna fare zehri koyardım isimsiz karanlık ![]() ![]() ![]()
|