![]() |
Görsel Eğitim Dreamweaver CS3 Eğitim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görsel Eğitim Dreamweaver CS3 Eğitim SetiGörsel Eğitim Dreamweaver CS3 Eğitim Seti Dreamweaver eğitim setimiz ile kendi sitenizi kendiniz yaratın ![]() ![]() ![]() [*]Dreamweaver CS3 Temelleriyle Dreamweaver CS3 1 – Giriş Dreamweaver Hakkında Dreamweaver CS3''ün Yenilikleri 2 - Dreamweaver Arayüzleri Açılış Ekranı Çalışma Alanının Tanımlanması Paneller Insert Bar Properties Paneli Document Toolbar Document Sayfası Paneller Browser 3 - Site Tanımlamak Basic Sekmesi Advance Sekmesi 4 - Ağaç Yapısı Folder ve File Öğeleri Oluşturmak Site Haritası 5 - Doküman Temelleri Sayfa Hazırlamaya Giriş Yeni Sayfa Oluşturma Document Type Sayflara İmaj Eklemek Sayfalara Metin Eklemek Sayfalardaki Metinleri Hizalamak Tag 6 - Tablolarla Çalışmak Tablo Mantığı Basit Bir Tablo Oluşturmak Tabloların Özellikleri Tabular Data Tabloları Tablolara Resim Eklemek Tablolara Yazı Eklemek Yuvarlanmış Kenarlı Tablolar 7 - Bağlantı Oluşturmak Bğlantı Oluşturmak İsimli Yer İmleri ve Email Resimlere Link Vermek Hotspot Bağlantıları 8 - HTML''e Giriş HTML''e Giriş1 HTML Temel Yapısı;HTML Etiketleri Head Body HTML Tagleri Karakter Formatlama Tagleri Anchor ve İmaj Tagleri Liste Oluşturmak Tablo Oluşturmak 9 - CSS''e GirişYeni Stiller Oluşturmak CSS ile Text Formatı Yazı Metinlerine CSS Atamak CSS''de Öncelik ve Önem CSS ile Liste CSS ile Cursor CSS ile Tablo Oluşturmak 10 - Layout{Tracing Image Katman Oluşturmak Layout Tables Layout Tabloların Genişlik Ayarları 11 – Rollover Basit Rollover Oluşturmak Birden Fazla Resmi Değiştirmek Navigation Bar 12 - Araçlar İçin Design Araçlar İçin Design Printer İçin CSS Attach Araçlar İçin CSS Attach Device Central 13 – Form Form Oluşturmak Text Field Text Area Checkbox ve Radiobutton List ve Menu Jump Menu Buton Formları Düzenlemek 14 - Photoshop ve Fireworks Bağlantısı Editör Özellikleri Dreamweaver''da İmaj Düzenleme Fireworks ve Photoshop Entegrasyonu Fireworks ve Photoshop''ta Copy Paste 15 - Spry Etkileşimi{Spry Kullanımı Spry ile XML Data Spry Table Spry Widget Spry Menu Bar ve Spry Accordion Bar Spry Tabbed ve Spry Collapsed Eklemek Spry Form Elemanları Spry Effect 16 - Behaviours Paneli Open Browser Window Popup Message and Text Of Status Bars Validate Form Set Text Field Özelliği Behaviours İçin Extensions Extensionsları Dreamweaver''dan Kaldırmak 17 - Templates ve Library Template Oluşturmak Düzenlenebilir Bölgeler Oluşturmak İsteğe Bağlı İçerik Oluşturmak Tekrarlanabilir Alanlar Oluşturmak Şablona Bağlı Sayfalar Oluşturmak Kütüphane Öğesini Kullanmak Düzenlenebilir Etiket Nitelikleri 18 - Frame{Frameset Oluşturmak Framelerin İçeriğini Oluşturmak Framelerde Butonlar Framelerde Scrollbar Iframe}; 19 - Otomatik İşlemler Web Foto Albüm Özelliği Oluşturmak Find And Replace Özelliği History Paneli History Paneli History Command Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 47,20 TL |
![]() |
![]() |
|