![]() |
Görsel Eğitim Dreamweaver CS3 Eğitim Seti
Görsel Eğitim Dreamweaver CS3 Eğitim Seti
Dreamweaver eğitim setimiz ile kendi sitenizi kendiniz yaratın.Dünyanın en çok kullanılan statik ve dinamik web sayfası tasarım programı olan Adobe Dreamweaver CS3 programının son sürümünü bu set ile tam olarak öğreneceksiniz.Detaylı Bilgi İçin Ürün İndex’ine gözatın ve Örnek Videoyun izleyiniz. [*]Dreamweaver CS3 Temelleriyle Dreamweaver CS3 1 – Giriş Dreamweaver Hakkında Dreamweaver CS3''ün Yenilikleri 2 - Dreamweaver Arayüzleri Açılış Ekranı Çalışma Alanının Tanımlanması Paneller Insert Bar Properties Paneli Document Toolbar Document Sayfası Paneller Browser 3 - Site Tanımlamak Basic Sekmesi Advance Sekmesi 4 - Ağaç Yapısı Folder ve File Öğeleri Oluşturmak Site Haritası 5 - Doküman Temelleri Sayfa Hazırlamaya Giriş Yeni Sayfa Oluşturma Document Type Sayflara İmaj Eklemek Sayfalara Metin Eklemek Sayfalardaki Metinleri Hizalamak Tag 6 - Tablolarla Çalışmak Tablo Mantığı Basit Bir Tablo Oluşturmak Tabloların Özellikleri Tabular Data Tabloları Tablolara Resim Eklemek Tablolara Yazı Eklemek Yuvarlanmış Kenarlı Tablolar 7 - Bağlantı Oluşturmak Bğlantı Oluşturmak İsimli Yer İmleri ve Email Resimlere Link Vermek Hotspot Bağlantıları 8 - HTML''e Giriş HTML''e Giriş1 HTML Temel Yapısı;HTML Etiketleri Head Body HTML Tagleri Karakter Formatlama Tagleri Anchor ve İmaj Tagleri Liste Oluşturmak Tablo Oluşturmak 9 - CSS''e GirişYeni Stiller Oluşturmak CSS ile Text Formatı Yazı Metinlerine CSS Atamak CSS''de Öncelik ve Önem CSS ile Liste CSS ile Cursor CSS ile Tablo Oluşturmak 10 - Layout{Tracing Image Katman Oluşturmak Layout Tables Layout Tabloların Genişlik Ayarları 11 – Rollover Basit Rollover Oluşturmak Birden Fazla Resmi Değiştirmek Navigation Bar 12 - Araçlar İçin Design Araçlar İçin Design Printer İçin CSS Attach Araçlar İçin CSS Attach Device Central 13 – Form Form Oluşturmak Text Field Text Area Checkbox ve Radiobutton List ve Menu Jump Menu Buton Formları Düzenlemek 14 - Photoshop ve Fireworks Bağlantısı Editör Özellikleri Dreamweaver''da İmaj Düzenleme Fireworks ve Photoshop Entegrasyonu Fireworks ve Photoshop''ta Copy Paste 15 - Spry Etkileşimi{Spry Kullanımı Spry ile XML Data Spry Table Spry Widget Spry Menu Bar ve Spry Accordion Bar Spry Tabbed ve Spry Collapsed Eklemek Spry Form Elemanları Spry Effect 16 - Behaviours Paneli Open Browser Window Popup Message and Text Of Status Bars Validate Form Set Text Field Özelliği Behaviours İçin Extensions Extensionsları Dreamweaver''dan Kaldırmak 17 - Templates ve Library Template Oluşturmak Düzenlenebilir Bölgeler Oluşturmak İsteğe Bağlı İçerik Oluşturmak Tekrarlanabilir Alanlar Oluşturmak Şablona Bağlı Sayfalar Oluşturmak Kütüphane Öğesini Kullanmak Düzenlenebilir Etiket Nitelikleri 18 - Frame{Frameset Oluşturmak Framelerin İçeriğini Oluşturmak Framelerde Butonlar Framelerde Scrollbar Iframe}; 19 - Otomatik İşlemler Web Foto Albüm Özelliği Oluşturmak Find And Replace Özelliği History Paneli History Paneli History Command Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02.09.2012 47,20 TL |