![]() |
Araba Yazıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Araba YazılarıAraba Yazıları 2012 En Güzel Araba Yazıları Kısa Öyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin ![]() Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes ![]() Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta ![]() Otobanda sessiz bir hayat, seni sevende kabahat ![]() Trafik Polisleri sürüşüme, kızlar gidişime hasta ![]() Yokusta geçme beni bayirda geçerim seni!! … Sen evimde güzel bir eş, ben gişelerde çilekeş ![]() İstedim vermediler sen kamyoncusun dediler ![]() İstanbul Ankara 1 saat, sana sevgim 24 saat … Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim ![]() a$k bir trafik kazası en yakın hastane Nikah Masas … AŞIKsan vur saza şöfersen bas GAZA…… … Araman için illa Hatamı yapmam gerekir? … Önünü görmeden sollama, evine aci haber yollama… … Kamyoncu dediler kiz vermediler ![]() Yollar doçun bastir koçum ![]() ![]() ÖMRÜMÜ YILLARA DEĞİL,VEFASIZ YOLLARA VERDİM… … Alem bu ise kral benim… … Bakma öle güzelim atlada gezelım … Kamyonum çeker bir ton iki ton gönlüm ister PARİS HİLTON Sollama beni, sollarım seni ![]() Seveceksen orjinal sev, yedek parça arama ![]() Alırsan Ford, olursun Lord ![]() |
![]() |
![]() |
|