![]() |
Araba Yazıları
Araba Yazıları 2012
En Güzel Araba Yazıları Kısa Öyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin. … Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes. … Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta. … Otobanda sessiz bir hayat, seni sevende kabahat. … Trafik Polisleri sürüşüme, kızlar gidişime hasta. … Yokusta geçme beni bayirda geçerim seni!! … Sen evimde güzel bir eş, ben gişelerde çilekeş. … İstedim vermediler sen kamyoncusun dediler. … İstanbul Ankara 1 saat, sana sevgim 24 saat … Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. a$k bir trafik kazası en yakın hastane Nikah Masas … AŞIKsan vur saza şöfersen bas GAZA…… … Araman için illa Hatamı yapmam gerekir? … Önünü görmeden sollama, evine aci haber yollama… … Kamyoncu dediler kiz vermediler. … Yollar doçun bastir koçum.. … ÖMRÜMÜ YILLARA DEĞİL,VEFASIZ YOLLARA VERDİM… … Alem bu ise kral benim… … Bakma öle güzelim atlada gezelım … Kamyonum çeker bir ton iki ton gönlüm ister PARİS HİLTON Sollama beni, sollarım seni. Seveceksen orjinal sev, yedek parça arama. … Alırsan Ford, olursun Lord. … |