Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
android, bilgisayara, işletim, kurma, sistemini

Android İşletim Sistemini Bilgisayara Kurma

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Android İşletim Sistemini Bilgisayara Kurma

Bilgisayara Android İşletim Sistemi Kurma

Bilgisayarınıza android işletim sistemini kurmak için aşağıdaki adımları izleyin:

- Bilgisayarınıza Androidin x86 sürümünü indirin

-Yüklemek istediğiniz sürümün ISO dosyasını indirdikten sonra UNetbootin programını açıyoruz, Programı açtığımzda karşımıza çıkan pencereden, () yazan butona tıklıyoruz ve indirdiğimiz iso dosyasının yerini gösteriyoruz

-Diskimage seçeneğini işaretliyoruz ve flaş diskin takılı olduğu alanı seçiyoruz Ayarları yaptıktan sonra tamam diyoruz

-Karşımıza kurulum ekranı geliyor ve flaş diskimize kurulum gerçekleşiyor

- Flash disk'ten direk kuruluma geçmek istiyorsanız, yeniden başlat diyebilirsiniz

- Bilgisayarımızı yeniden başlattıktan sonra, Hard Disk, CD ROM veya USB; nerden boot edileceğini ayarlamamız gerekiyor Bu ayarı ise BIOS’a girip, Boot sekmesinden ayarlıyoruz Boot aygıtlarından Removable Devices ya da takılı olan USB cihaz gözüküyorsa o seçilir ve ayarlar kaydedilir Sistem bundan sonra çıkarılabilir disk takılı olduğunda, buradan başlatılır Böylece, Flash diskteki Android işletim sistemi başlatılacaktır

-Bu adımları tamamladıysanız bilgisayarı yeniden başaltıyoruz ve önümüze mavi bir ekran gelecek

-En üstteki “Live CD- Run Android -x86 without installation” seçeneğini seçtiğiniz zaman kurulum yapılmadan direk flaş diskinizden çalıştırırsınız En alttaki “Installation-Install Android-x86 to harddisk”seçeneği seçerseniz, Hard Diskinize Android işletim sistemini kurarsınız Böylece Android İşlrtim sistemi kurulmuş oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com