|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
android, bilgisayara, işletim, kurma, sistemini |
![]() |
Android İşletim Sistemini Bilgisayara Kurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Android İşletim Sistemini Bilgisayara KurmaBilgisayara Android İşletim Sistemi Kurma Bilgisayarınıza android işletim sistemini kurmak için aşağıdaki adımları izleyin: - Bilgisayarınıza Androidin x86 sürümünü indirin ![]() -Yüklemek istediğiniz sürümün ISO dosyasını indirdikten sonra UNetbootin programını açıyoruz, Programı açtığımzda karşımıza çıkan pencereden, ( ![]() ![]() ![]() ![]() -Diskimage seçeneğini işaretliyoruz ve flaş diskin takılı olduğu alanı seçiyoruz ![]() ![]() -Karşımıza kurulum ekranı geliyor ve flaş diskimize kurulum gerçekleşiyor ![]() - Flash disk'ten direk kuruluma geçmek istiyorsanız, yeniden başlat diyebilirsiniz ![]() - Bilgisayarımızı yeniden başlattıktan sonra, Hard Disk, CD ROM veya USB; nerden boot edileceğini ayarlamamız gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bu adımları tamamladıysanız bilgisayarı yeniden başaltıyoruz ve önümüze mavi bir ekran gelecek ![]() -En üstteki “Live CD- Run Android -x86 without installation” seçeneğini seçtiğiniz zaman kurulum yapılmadan direk flaş diskinizden çalıştırırsınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|