![]() |
En Komik Replikler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Komik RepliklerKomik Replikler Komik Dizi Replikleri Mecnun: Pasaportum yok ki benim ![]() Leyla: Pasaportun mu yok? Mecnun: Evet ![]() Leyla: Hiç mi yok? Cevahir: Çabuk beni hastahaneye götür ![]() Koyu Bilal: Yoğun baktım ya lan daha ne ? Zekai: Beni evlatlık mı aldınız ya bu evde hiç bi istediğim olmuyor Nazan: Merak etme Zekai evlatlık almış olsak daha seçici davranırdık ![]() Cevahir: Lan ulvi sen ingilizce biliyodun dimi? Ulvi: Abi düşünüyorum da konuşamıyorum ![]() Cevahir: Peki nece düşünüp türkçe konuşuyosun? Dean : Dostum, daldın gittin ve bazı ciddi mutluluk sesleri çıkarıyordun ![]() Sam : Ne? Kimseyi, hiçbişeyi ![]() Dean : Hadii, bana anlatabilirsin ![]() Sam : Hayır!? Dean : Brad Pitt?? House:Babanın bir böbreğe ihtiyacı var ![]() Kız:babamın böbrekleri iflas mı etmiş? House:Hayır 3 böbrekle havasından geçilmez diye düşünüyoruz da Foreman: Teşhis koymadan önce hastayla konuşmamız gerekmez mi ? House: O da mı bir doktor ? Foreman: Hayır ama- House: Herkes yalan söyler Cuddy: Bu görüşmeye ekleyeceğin bir şey var mı ? House: Wilson haklı,Foreman yanlış düşünüyor ve sizin dekolteniz de büro için çok fazla ![]() House: Farzedelim ben Patrick'in sol beyin küresiyim ![]() ![]() ![]() ![]() House: Kafasında kurşun var ![]() Cameron: Vurulmuş mu? House: Hayır, birisi ona kurşun fırlatmış ![]() Harun: Pardon bayan Fen fak ![]() Bayan: Fen fakultesi mi? Harun: He Fen fak ![]() Behzat Ç ![]() ![]() Savcı: Niye dua ediyordunuz fotoğrafta? Behzat Ç ![]() sıdıka maça gitmek istemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() sıdıka: veysel hoca takımı buraya getir!!! safiye:elin heriflerini eve çağırma!!! sıdıka ile safiye adak için türbeye giderler ![]() safiye: kız ne dilek diledin marpuçcu baba hazretlerinden? sıdıka: park yeri ![]() safiye: neden araba değil de park yeri? sıdıka: bu devirde park yeri olmadan arabayı nereye koyacağız? safiye: uğraştırmasana kız hazreti ![]() |
![]() |
![]() |
|