![]() |
En Komik Replikler
Komik Replikler
Komik Dizi Replikleri Mecnun: Pasaportum yok ki benim. Leyla: Pasaportun mu yok? Mecnun: Evet. Leyla: Hiç mi yok? Cevahir: Çabuk beni hastahaneye götür. Koyu Bilal: Yoğun baktım ya lan daha ne ? Zekai: Beni evlatlık mı aldınız ya bu evde hiç bi istediğim olmuyor Nazan: Merak etme Zekai evlatlık almış olsak daha seçici davranırdık . Cevahir: Lan ulvi sen ingilizce biliyodun dimi? Ulvi: Abi düşünüyorum da konuşamıyorum. Cevahir: Peki nece düşünüp türkçe konuşuyosun? Dean : Dostum, daldın gittin ve bazı ciddi mutluluk sesleri çıkarıyordun. Rüyanda kimi gördün? Sam : Ne? Kimseyi, hiçbişeyi. Dean : Hadii, bana anlatabilirsin. Angelina Jolie?? Sam : Hayır!? Dean : Brad Pitt?? House:Babanın bir böbreğe ihtiyacı var. Kız:babamın böbrekleri iflas mı etmiş? House:Hayır 3 böbrekle havasından geçilmez diye düşünüyoruz da Foreman: Teşhis koymadan önce hastayla konuşmamız gerekmez mi ? House: O da mı bir doktor ? Foreman: Hayır ama- House: Herkes yalan söyler Cuddy: Bu görüşmeye ekleyeceğin bir şey var mı ? House: Wilson haklı,Foreman yanlış düşünüyor ve sizin dekolteniz de büro için çok fazla. House: Farzedelim ben Patrick'in sol beyin küresiyim. Espriliyim, çekiciyim ve harika görünüyorum.Sen ise sağ beyin küresisin.İşe yaramaz, yaşlı ve bozuksun. House: Kafasında kurşun var. Cameron: Vurulmuş mu? House: Hayır, birisi ona kurşun fırlatmış. Harun: Pardon bayan Fen fak. nerde acaba? Bayan: Fen fakultesi mi? Harun: He Fen fak. Behzat Ç. : Fak. ne la? Savcı: Niye dua ediyordunuz fotoğrafta? Behzat Ç.: Ya napaydık, halay mı çekeydik? sıdıka maça gitmek istemektedir..evde tezahürat antremanları yapar.. sıdıka: veysel hoca takımı buraya getir!!! safiye:elin heriflerini eve çağırma!!! sıdıka ile safiye adak için türbeye giderler. safiye: kız ne dilek diledin marpuçcu baba hazretlerinden? sıdıka: park yeri. safiye: neden araba değil de park yeri? sıdıka: bu devirde park yeri olmadan arabayı nereye koyacağız? safiye: uğraştırmasana kız hazreti. marpuçcu baba hazretleri senin park kahyan mı? |