![]() |
Biberiyeli Kuzu Budu Sarması Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberiyeli Kuzu Budu Sarması Nasıl YapılırBiberiyeli Kuzu Budu Sarması Tarifi, Biberiyeli Kuzu Budu Sarması nasıl yapılır Malzemeler 1 adet kuzu budu 1 tatlı kasığı biberiye 1 adet soğan 1 kahve fincanı mısırözü yağı 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviziçi 3 adet haşlanmış havuç Tuz, karabiber Bağlamak için: Pamuk ipliği Sosu için: 1 kahve fincanı mısırözü yağı 3 diş sarmısak 1 çorba kasığı salça 1 kahve fincanı sirke 1 çay bardağı su Yeteri kadar tuz, karabiber Biberiyeli Kuzu Budu Sarması Yapılışı Kuzu budunu kemiğinden sıyırıp, bütün olarak açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hafif yağlı tencerede 4-5 dakika ön pişirme yapın ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzu rulosunu yağlanmış bir fırın kabına alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|