![]() |
Mangal İçin Tavuk Terbiyesi Hazırlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mangal İçin Tavuk Terbiyesi HazırlamaMangal için Tavuk Terbiyesi Hazırlama ![]() 1 Kg ![]() 1 Yemek kaşığı domates salçası, 1 Adet orta boy kuru soğan, 3 Diş sarımsak, 1 Yemek kaşığı yoğurt, 1 Çay bardağı ayçiçek yağı yeterlidir ![]() Yeteri kadar Karabiber, Kimyon ve Tuz HAZIRLANIŞI Tavukları derin bir karıştırma kabın içerisine koyalım ![]() Izgaralık tavukları tencerenin kenarına çekelim ve yan kısmına doğranmış kuru soğanı, doğranmış sarımsağı, yoğurdu, ayçiçeği yağını, tuzunu vs ![]() ![]() Yaklaşık olarak tavuklar 6 saat kadar terbiyelenmiş vaziyette bekletilmelidir ![]() Izgara yapacağımız zaman sotelenmiş tavukların üzerindeki kuru soğanları temizleyip ızgara üzerine dizelim ![]() ![]() Fazla miktarda kullanılan tuz eti sertleştirir ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun |
![]() |
![]() |
|