![]() |
Rosto Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rosto Nasıl YapılırRosto Tarifi Rosto nasıl yapılır Malzemeler 750 gr Dana Nuar veya Kontrfile 1/2 Çay Bardağı Sıvı yağ 2 Çorba Kaşığı Margarin 1 Adet Soğan 1 Adet Havuç 1 Çorba Kaşığı Salça 1 Çorba Kaşığı Un 5-6 Su Bardağı Etsuyu veya Su 1 Demet Maydanoz Sapı Tuz , Karabiber Rosto Yapılışı Tencerenin içine yarım çay bardağı sıvıyağı koyup kızdırın ![]() eti içine koyup, her yanı pişene dek kızartın ![]() karabiber serpin ![]() ![]() Tenceredeki yağa 2 çorba kaşığı margarin ekleyin ![]() havucu ilave edin ![]() ![]() ![]() sonra azar azar unu ve et suyunu ilave edin ![]() ![]() Maydanoz saplarını üzerine serpin ![]() bir kaşık yardımı ile temizleyin ![]() ![]() Pişen eti tencereden geniş bir servis tabağına alarak dilimleyin ![]() süzgeçten geçirin ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|