![]() |
Rosto Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rosto TarifleriRosto nasıl yapılır Rosto yapımı Rosto Tarifleri PÜRELİ ROSTO Forumda Rosto tarifi goremeyince yillardir yaptigim tarifi paylasmak istedim ![]() Malzemeler: 1 kg sigir eti (nuar) 4 kasik margarin (ben 2-3 kasik kadar siviyag kullaniyorum) 2 kuru sogan 1 havuc 3 domates veya 1 kasik salca 3 dis sarmisak 1 defne yapragi 5-6 tane karabiber 2 bardak sicak su Puresi icin: 4 iri patates 1 kasik tereyag 1 cay bardagi sut Bicakla bir kac yerinden deldiginiz nuari yagda cevirerek kizartin ![]() ![]() ![]() ![]() Etin pismesine yakin patatesleri dograyip, haslayip, ezin yada kevgirden gecirin ![]() ![]() Nuari tencereden cikarip kalan suyu ve sebzeleri (defne yapragini atiyoruz) ezin yada kevgirden gecirin dilimlenmis nuarin ve purenin yaninda sos olarak kullanin ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|