Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
abanuş, kebabı, yapılır

Abanuş Kebabı Nasıl Yapılır

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Abanuş Kebabı Nasıl Yapılır





Abanuş Kebabı Tarifi

Abanuş Kebabı nasıl yapılır


MALZEMELER


Patlıcan 4 adet

kuş başı et 250 gr

Sivri biber 2-3 adet

Tereyağı 2 çorba kaşığı

Domates 3 adet

Sarımsak 3-4 diş


Abanuş Kebabı Yapılışı


Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde veya ızgarada pişirin Kabukları soyun Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarımsakları ezin Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın Tuzunu ayarlayın Servis tabağına alın 250 grküçük doğranmış kuş başı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun Servis tabağındaki Patlıcanlı karışımın üzerine koyup servis edin

isteğe göre üstüne yoğurtla veya salçayla sos hazırlayabilirsiniz

Attached Images










Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.