![]() |
Bayram Kavurması Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayram Kavurması Nasıl YapılırBayram Kavurması Tarifi Bayram Kavurması nasıl yapılır Kurban Bayramlarının olmazsa olmazı kavurmadır hiç kuşkusuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeleri 1 kilogram dana eti 100 gram kuyruk yağı tuz, kekik Bayram Kavurması Yapılışı Kuyruk yağını küçük parçalar halinde doğrayın ![]() Orta derinlikte tencereye yağı alıp kızdırın ![]() Üzerine kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin ![]() Yüksek ateşte etler suyunu bırakana kadar kavurun ![]() Ocağın altını kısıp yaklaşık 1 saat arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin ![]() Etler yumuşayıp suyunu çekince tuz ve kekik ilave edip karıştırın ![]() 10 dakika sonra ocaktan indirin ![]() Pilavla servis yapabilirsiniz ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() Attached Images |
![]() |
![]() |
|