![]() |
Osmanlı Usulü Keşkül Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Usulü Keşkül TarifiOsmanlı Usulü Keşkül Tarifi Osmanlı usulü keşkül malzemeleri 4 su bardağı süt 4 çorba kaşığı pirinç unu 1 su bardağı tozşeker 30 gr çekilmiş badem 50 gr çekilmiş antepfıstığı 2 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi Süslemek için 3 çorba kaşığı file badem Osmanlı usulü keşkül hazırlanışı Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim ![]() Süt, pirinç unu, badem ve antepfıstığını tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tatlıyı kâselere paylaştırıp üzerini file bademle süsleyin ![]() ![]() Osmanlı usulü keşkül artık hazır, afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|