![]() |
Etli Soğan Dolması Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Soğan Dolması Nasıl YapılırEtli Soğan Dolması Tarifi Etli Soğan Dolması nasıl yapılır Malzemeler -8 adet orta boy soğan -250 gr, dolmalık kıyma -2 dilim bayat ekmek içi -1 adet yumurta -1 çorba kaşığı katıyağ -Yeterince tuz, biber, baharat -Maydanoz Etli Soğan Dolması Yapılışı Soğanlann dış kabuklarını soyup iyice yıkayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine bir bardak su ve katıyağı koyup orta hararetli fırında 20 dakika kadar pişiriniz ![]() ![]() Not: Soğanların içinden çıkardığınız parçaları ezdikten sonra kabın dibine koyarsanız, lezzetli bir su elde edersiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|