Standart Olmayalım |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Standart OlmayalımStandart asla olmayın Yarın sabah uzaylılar gelse dünyaya ![]() ![]() ![]() Deseler ki, "ne yaptınız bunca zaman, gösterin de görelim ![]() ![]() " Teknoloji göstersen, komik ![]() ![]() Adam zaten uzaydan gelmiş![]() Para falan desen, ona ne ![]() ![]() Savaşların ve getirdiği yıkımların, acıların gurur duyulacak bir tarafı yok ![]() Ama Van Gogh gösterebilirsin Çaykovski dinletebilirsin Mikelanjelo'nun karşısına oturtabilirsin![]() ![]() Selimiye’yi, Sultanahmet’i gösterebilirsin ![]() "İnsan, işte bunu yaptı" demek için ![]() ![]() ![]() Sonra derler ki, "sanat karın doyurmaz ![]() ![]() " Ana babalarımız sanatla uğraşmamızı pek sevmez ![]() Herkes, köşe dönecek bir evlat yetiştirme gayretinde ![]() ![]() Otomobil al, ev al, yazlık al, borsada hissen olsun![]() Verilen akıl budur E madem "maddi konularda" bu kadar akıllıdır bizim büyüklerimiz, bu memleketin neden 300 milyar dolar borcu var? Picasso’yu ve eserlerini inceleyin ![]() Diyebilirsiniz ki, "ben resimden anlamıyorum, ne bulacağım Picasso'da " Zaten ben de anlamam ama anlatmak istediğim bu değil ![]() Picasso, sadece resim değildir ![]() Sanat sayfalarında "kübik mübik" diye laf salatası yapan ukala dümbeleklerinin anlattığı da değildir ![]() Picasso, farklılıktır "Herkes ne yaparsa yapsın, ben böyle yapıyorum arkadaş"tır ![]() ![]() ![]() Kalıpları reddedin Makine mühendisi olacaksanız, öyle olun Mimar olacaksanız, öyle olun Hukukçu olacaksanız, öyle olun Kimyager olacaksanız, öyle olun Abartmıyorum![]() ![]() Tornacı olacaksanız, öyle olun![]() Sakın standart olmayın Başkaları ne yaparsa yapsın Onu zaten başkaları yapıyor Siz başka yapın ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
suskun
|
Sakın standart olmayın Başkaları ne yaparsa yapsın Onu zaten başkaları yapıyor Siz başka yapın ![]() ![]() __________________Evet haklisin ergenekon ![]() ![]() ![]() Paylasimin icin tesekkurler![]() ![]() ![]()
|
#4 |
|
puslu
|
ya benim ömrüm standart olmaya çalışmakla geçti bir türlü başaramadım bu dediğim gerçek neyse belki benimde böyle olmam gerekiyor teşekkürler Ergenekon
|
|
|
|