![]() |
Yanlız Benim Ol Benim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlız Benim Ol BenimTanı beni sevgili hiç acele etmeden hiç sorgulamadan sadece ağzımdan çıkanlarla içimden gelenlerle anla beni ![]() ![]() Yalnız Beni Tanı,Yalnız Benim Ol Ve Yalnızca Beni Sev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen bir yabancı ol bana bazen en içten bir dost sevgisiyle ve bazende en saadakatli sevgili olarak dokun bana ![]() ![]() ![]() ![]() kimseye bakma bana baktığın gibi ama yanlız benim ol Yalnız benim için baksın gözlerin Gökyüzü maviliğinde; Sadece benim için kopsun fırtınalar yüreğinde Ben bilmek istiyorum herşeyini Ben görmek istiyorum gizli hazinelerini ![]() Ve sadece ve sadece ben hissetmek istiyorum senin eşsiz sevgini ![]() ![]() ![]() Aşkım de Seviyorum de ![]() ![]() Yalnız Sen söyle Bana Seni seviyorum de Defalarca bıkmadan usanmadan ![]() ![]() ![]() Dokun ![]() ![]() ![]() ![]() Okşa yüreğimi yavaşca ve şefkatli ![]() İçmeden sarhoş olayım seninle Dilim tutulsun konuşsun sadece gözlerim İyi bak onlara anla ne dediklerini ![]() ![]() ![]() Gözler asla yalan söylemez Ve bak gör 'Seni seviyorum! Yabancım ol tanımak istediğim Dostum ol başımı göğsüne yasladığım Ve sevgilim ol bir güllüşünde bir bakışında Dünyaların benim olduğu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|