![]() |
Yanlız Benim Ol Benim
Tanı beni sevgili hiç acele etmeden hiç sorgulamadan sadece ağzımdan çıkanlarla içimden gelenlerle anla beni.. Yalnız Beni Tanı,Yalnız Benim Ol Ve Yalnızca Beni Sev... Bakma sert olduğuma bakma sağa sola kızıp sana çattığıma ve izle beni sadece.Hiç konuşma ;sabırlasevgiyle çöz beni.Beni tanı ve içimdeki seni tanı.İçimde yaşattığım beslediğim ve büyüttüğüm aşkımı ve sevgimi gör. Bazen bir yabancı ol bana bazen en içten bir dost sevgisiyle ve bazende en saadakatli sevgili olarak dokun bana.Yeterki sen ol sırdaşım ol dostum ol sevgilim oly abancım ol... kimseye bakma bana baktığın gibi ama yanlız benim ol Yalnız benim için baksın gözlerin Gökyüzü maviliğinde; Sadece benim için kopsun fırtınalar yüreğinde Ben bilmek istiyorum herşeyini Ben görmek istiyorum gizli hazinelerini. Ve sadece ve sadece ben hissetmek istiyorum senin eşsiz sevgini... Aşkım de Seviyorum de.. Yalnız Sen söyle Bana Seni seviyorum de Defalarca bıkmadan usanmadan... Dokun...Hissetmek istiyorum seni. Okşa yüreğimi yavaşca ve şefkatli. İçmeden sarhoş olayım seninle Dilim tutulsun konuşsun sadece gözlerim İyi bak onlara anla ne dediklerini... Gözler asla yalan söylemez Ve bak gör 'Seni seviyorum! Yabancım ol tanımak istediğim Dostum ol başımı göğsüne yasladığım Ve sevgilim ol bir güllüşünde bir bakışında Dünyaların benim olduğu.. |