![]() |
Deli &Amp; %100 Dolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deli &Amp; %100 DoluYeni nesil baktım ki arkamdan bakıyor Ajdar biLe gaza gelmiş RAP söylüyor ![]() ![]() Bilmem ülkem nereye gidiyor ama ; İbrahim Tatlıses şuan 3 ![]() ![]() ![]() Sevemedim bi türlü o canavarı Eleştrildim dediler bana " Bırak o adamı " Susmadım Susmayacağım adamım olay bu anladın mı ? Kafiye bulmakta zorlandığımı düşünüyorsunuz ama olay bu değil ayıktınız mı ? Lugatımızda harfimiz çoktur LakLaka gelince bizi geçebilecek yoktur Tamda yazıyordum ki ![]() ![]() ![]() sesini duyar gibi oldum ![]() ![]() ![]() He yow ![]() ![]() Bugün gittim bakkal Şerafettine Dedim bana ver bir cigara yaz defterine Yok dedi Kovdu bakkaldan ama Akşam gelirken kırdım camını ben yine ! Pişman değilim ona buna laf gönderdiğim için Toplumda Dışlanmadım hiçbir zaman çünkü Oyuncağı olmadım bi P**in Yeni gelip hemen gidenler oluyor hayatımda ama Onun yerini tutamıyor kimse düşündüm hep soru kaldı " Niçin ? " Beni dövenler oluyor ama umrumda olmuyor ![]() ![]() Eskiden olsa babam hallederdi ama Şimdi babamda onlardan oluyor 2011'e girdik biraz farklı oldu ama Herkese bi halley oluyo <3 40 yaşında eş bulamayanlar soluğunu Zuhalin programında alıyo Hadi ben kaçar çok uzattım yine ama ![]() ![]() Dengemi bozdu bugün benim ufacık bir dallama Alınmasın kimse düşünmedim sözlerimi Anlıyacağım tüm sözlerim SALLAMA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|