![]() |
Deli &Amp; %100 Dolu
Yeni nesil baktım ki arkamdan bakıyor Ajdar biLe gaza gelmiş RAP söylüyor.. Bilmem ülkem nereye gidiyor ama ; İbrahim Tatlıses şuan 3.5 Atıyo .. Sevemedim bi türlü o canavarı Eleştrildim dediler bana " Bırak o adamı " Susmadım Susmayacağım adamım olay bu anladın mı ? Kafiye bulmakta zorlandığımı düşünüyorsunuz ama olay bu değil ayıktınız mı ? Lugatımızda harfimiz çoktur LakLaka gelince bizi geçebilecek yoktur Tamda yazıyordum ki ... sesini duyar gibi oldum ... He yow.. Bugün gittim bakkal Şerafettine Dedim bana ver bir cigara yaz defterine Yok dedi Kovdu bakkaldan ama Akşam gelirken kırdım camını ben yine ! Pişman değilim ona buna laf gönderdiğim için Toplumda Dışlanmadım hiçbir zaman çünkü Oyuncağı olmadım bi P**in Yeni gelip hemen gidenler oluyor hayatımda ama Onun yerini tutamıyor kimse düşündüm hep soru kaldı " Niçin ? " Beni dövenler oluyor ama umrumda olmuyor .. Eskiden olsa babam hallederdi ama Şimdi babamda onlardan oluyor 2011'e girdik biraz farklı oldu ama Herkese bi halley oluyo <3 40 yaşında eş bulamayanlar soluğunu Zuhalin programında alıyo Hadi ben kaçar çok uzattım yine ama .. Dengemi bozdu bugün benim ufacık bir dallama Alınmasın kimse düşünmedim sözlerimi Anlıyacağım tüm sözlerim SALLAMA .. |