Biz Ayrilmaliyiz. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biz Ayrilmaliyiz.BIZ AYRILMALIYIZ ![]() Ayrilirsak ikimiz için de en hayirlisi olacak ´ Genç kiz sasirmisti,´Neden ama? Ben seni seviyorum Senin de beni sevdigini saniyordum ´Genç adam iç çekerek ´Hayir canim, sen beni sevdigini saniyorsun Eger beni sevseydin simdibaska seyler konusuyor olurduk´ dedi Genç kizin gözleri yasarmisti Gençadam cebinden çikarttigi mendili uzatti, genç kiz gözyaslarini silerek ´Sen bilirsin, umarim beni bir baskasi için birakmiyorsundur…´ dedi ![]() Genç adam ´Nasil böyle bir sey düsünürsün, senden baska kimse olmadi ve uzun zaman da olacagini sanmiyorum´ yanitini verdi Genç adam ve genç kiz iki sevgiliolarak oturduklari masada artik iki yabanciydilar Birkaç dakikasessizce oturduktan sonra Genç kiz, ´Kalkalim istersen´ dedi Genç adam´Ben biraz daha burada kalmak istiyorum, istersen sen kalkabilirsin´ diye yanitladi Genç kiz´Tamam o zaman sana mutluluklar dilerim´ diyerek elini uzatti Gençkizin sesi ve eli titriyordu Genç adam,´Istersen arkadas kalabiliriz´ dedi ve birbirlerine son kez sarildilar ![]() |
|
|
|