![]() |
Biz Ayrilmaliyiz.
BIZ AYRILMALIYIZ. Ayrilirsak ikimiz için de en hayirlisi olacak.´ Genç kiz sasirmisti, ´Neden ama? Ben seni seviyorum. Senin de beni sevdigini saniyordum.´ Genç adam iç çekerek ´Hayir canim, sen beni sevdigini saniyorsun. Eger beni sevseydin simdi baska seyler konusuyor olurduk´ dedi. Genç kizin gözleri yasarmisti. Genç adam cebinden çikarttigi mendili uzatti, genç kiz gözyaslarini silerek ´Sen bilirsin, umarim beni bir baskasi için birakmiyorsundur…´ dedi. Genç adam ´Nasil böyle bir sey düsünürsün, senden baska kimse olmadi ve uzun zaman da olacagini sanmiyorum´ yanitini verdi. Genç adam ve genç kiz iki sevgili olarak oturduklari masada artik iki yabanciydilar. Birkaç dakika sessizce oturduktan sonra Genç kiz, ´Kalkalim istersen´ dedi. Genç adam ´Ben biraz daha burada kalmak istiyorum, istersen sen kalkabilirsin´ diye yanitladi. Genç kiz ´Tamam o zaman sana mutluluklar dilerim´ diyerek elini uzatti. Genç kizin sesi ve eli titriyordu. Genç adam, ´Istersen arkadas kalabiliriz´ dedi ve birbirlerine son kez sarildilar. |