İçimin Tenhalaştığı Saatler... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İçimin Tenhalaştığı Saatler...Suçlarım ağladı bu gece ![]() ![]() ![]() Dilim battı içime ![]() ![]() ![]() Geçmedi geçmiş ![]() ![]() Geldi çattı yine![]() ![]() ![]() Susamazdım ![]() ![]() ![]() Özrü kabul edilmiyor kimsesizliğimin ![]() ![]() Kimse kendini üstlenmiyor bu masalda ![]() ![]() Oyunu ben bozmadım oysa, yalnızca düş kurdum çocukça ![]() ![]() ![]() Yine de ![]() ![]() Affedin, gözlerinden yaralanmış bu sızıyı ![]() ![]() Affedin, geçmişime asılmış bu sizi ![]() ![]() ![]() Kendi kalabalığından kaçan kentler gibiyim bu gece ![]() ![]() Zemheri bir yaşayış düşürmüşüm gözlerime ![]() ![]() Gerisini susuyorum ![]() ![]() ![]() Masallardan düşüyorum bu gece ![]() ![]() Bir martının gözlerinde üşüyorum ![]() ![]() Sonrası yok ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() İstasyonlar ıslaktır ![]() ![]() ![]() Kentler çamurlu ![]() ![]() Sesler soluktur biraz, birazda yorgun ![]() ![]() ![]() Susmaksa çoğuldur ![]() ![]() ![]() "gitmek" derse biri; içim kanar ![]() ![]() ![]() Ve işte "gitmek" diyor ötelerden biri ![]() ![]() ![]() K/anıyorum ![]() ![]() ![]() "gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum ![]() ![]() Susuyor![]() ![]() ![]() "kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum ![]() ![]() Gülümsüyor![]() ![]() ![]() "gitmeliyim" diyorum ![]() ![]() "kalmalısın" demiyor![]() ![]() !"gitmek" diyor biri ![]() ![]() "gitmek; kalmanın en erdemli yoludur ![]() ![]() "İçim acıyor ![]() ![]() !Bir gün onunda değermiş yüzü düşlere ![]() ![]() Aynalarda ölüm ![]() ![]() Gülüşü kırılırmış gözbebeklerinde ![]() ![]() İşte o gün "gitmek" denen bitermiş ![]() ![]() ![]() Hepsi diyeti gözlerinize bakmamın ![]() ![]() ![]() Hepsi bedeli böylesine susmamın ![]() ![]() ![]() Kent soysuzuyum biliyorum ![]() ![]() Yine de ![]() ![]() Hiçbirinizden af dilemiyorum ![]() ![]() Varsınız ![]() ![]() Varsınız ve masalsınız ![]() ![]() Belki de en az bir masal kadar yalansınız ![]() ![]() Anmazsınız belkide adımı ![]() ![]() ?Ve ben; böylesine yalanken bile, seviyorum o Adam'ı !!! |
|
|
|