karabiber ( aslında içerisine kuş üzümüfıstık ve çeşitli baharatlar konuyor fakat ben o şekilde iç pilav sevmediğimden bu malzemeleri koymadımarzu edilirse pilava konulabilir)[/list]YAPILIŞI
1 1 kg hamsiyi kılçıkları da çıkacak şekilde iyice ayıklayıp yıkayınardından tuzlayın 2 1 adet soğanı küp küp doğrayınTeflon tencerede bir miktar yağla kavurun ( Arzuya göre yağ tereyağı ve sıvı yağ olabilir )
kavrulan soğanlarınıza ekleyin ve beraber bir süre daha kavurun
4 Tuzunu ve karabiberini ekleyip üzerine gelecek kadar su ekleyip demlenmeye bırakın
5 Balıklarınızı bir güveç kabına ( borcam veya teflon başka bir kap da kullanabilirsiniz ) sıkı sıkı dizin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.