Pratik Tas Kebabı Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pratik Tas Kebabı TarifiPratik Tas Kebabı Tarifi Tas Kebabı Tarifi Pratik Tas Kebabı yapılışı Pratik Tas Kebabı Tarifi Resimli Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
Pratik Tas Kebabı Tarifi [*]Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz[*]Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk pişiriyoruz[*]Yemek tamamdır yanına patates kızartması pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz |
|