![]() |
Pratik Tas Kebabı Tarifi
Pratik Tas Kebabı Tarifi Tas Kebabı Tarifi Pratik Tas Kebabı yapılışı Pratik Tas Kebabı Tarifi Resimli http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
Pratik Tas Kebabı Tarifi [*]Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz. Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz.[*]Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz. En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk. pişiriyoruz.[*]Yemek tamamdır yanına patates kızartması pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.