![]() |
Kapama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapama TarifiKapama Tarifi Resimli Kapama Tarifi Kapama nasıl yapılır Malzemeler 1 kilogram kemikli kuzu kol 10-15 tane arpacık soğan 8-9 adet yeşil soğan Bir tutam taze nane 3-4 adet marul yaprağı Tuz Karabiber ![]() Yapılışı Eti güzelce yıkayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arpacık soğanları ayıklayınız ![]() ![]() ![]() Bu arada da taze soğanları ayıklayınız ve güzelce yıkadıktan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirdiğiniz etinizin üzerine tuzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|