Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haslama, makarna

Makarna Haslama

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna Haslama





Makarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız
Maydanozları saklarken
Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsinizBöylece
hem her zaman kullanıma hazır olur hem de uzun süre yeşil halini korur
Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin
üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz
Nanenin kokusunu artırmak için
Üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz
Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için
Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce süt dolu bir kabın içine koyun Böylece fazla yağ emmez hem de daha lezzetli olur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.