Makarna Haslama |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Makarna HaslamaMakarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız Maydanozları saklarken Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsinizBöylece hem her zaman kullanıma hazır olur hem de uzun süre yeşil halini korur Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz Nanenin kokusunu artırmak için Üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce süt dolu bir kabın içine koyun Böylece fazla yağ emmez hem de daha lezzetli olur |
|