ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Makarna Haslama (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=574987)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 11:27 PM

Makarna Haslama
 


Makarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için. haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız.
Maydanozları saklarken
Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsiniz.Böylece
hem her zaman kullanıma hazır olur. hem de uzun süre yeşil halini korur.
Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin
üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz.
Nanenin kokusunu artırmak için
Üzerine biraz şeker serpin. böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için
Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce. süt dolu bir kabın içine koyun. Böylece fazla yağ emmez. hem de daha lezzetli olur.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.