![]() |
Boşnak Mantısı Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boşnak Mantısı Tarifi(Resimli Anlatım)![]() Kullanılan Malzemeler:[*]hamur için[*]1- 750 gr un[*]2- tuz[*]3- ılık su[*]iç malzemesi[*]1- 300gr kıyma[*]2- 2 orta boy soğan[*]3- tuz[*]4- karabiber[*]katlar arasına sürmek için[*]yaklaşık yarım paket margarin[*]üstüne[*]sarımsaklı yoğurt[*]yağda kızdırılmış pul biber nane Hazırlık[*]isteğe göre 1 veya 2 soğan ince ince doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifin Hazırlanışı[*]hamur tezgaha alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|