![]() |
Forum İçin Atasözleri Yazılırsa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Forum İçin Atasözleri YazılırsaBana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ![]() ******* Bugünün topicini yarına bırakma ![]() ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça ![]() Admin sinirlenmez üye azmadıkça ![]() ![]() ![]() ![]() ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye banlamak kolay gelir ******* Çoklu moderasyon yap ![]() ******* super moderatör deyip geçme ![]() ******* Ayağını ![]() ******* Yanlıs Açılmıs Basliga ![]() ******* Ben adminin zeki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******* admin ağaca çıksa ![]() ******* üye admine küsmüş adminin habarı olmamış ![]() ![]() ******* ummadığın uye baş yarar ******* ağlarsa admin ağlar gerisi yalan ağlar ******* alma üyenin ahını çıkar aheste aheste ******* avatar birbirine baka baka kararır ![]() ![]() ******* mod sana söylüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ******* admin fazla yüz verdimi üyeye ![]() ******* Bir Modun nesi var ![]() ******* Adminin kadri site çökünce bilinir… ******* Acemi Mod forumu ya vezir eder ya rezil… ******* Admine dayanma ![]() ******* Hacker hacklayamadığı siteye mındar der ******* bugün forum için ne yaptın? ******* bana puanını söyle ![]() ******* Admin'in Mod'dan Başka Dostu Yoktur ![]() ![]() ![]() ******* Klavuzu Acemi Üye Olanın ![]() ******* adminin zulmü varsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|