Bebeklerde Gelmeden Once Dusunur... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bebeklerde Gelmeden Once Dusunur...* beyefendi bir yanlışınız olacak ben birinci gelmiştim içeride kalma hakkına sahibim![]() * merhaba dünya ! * ben buraları bir yerden hatırlayacam ama du bakalım ![]() * len len len dikkat etsene beeee kesiyodun kafami hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin![]() ![]() * alemin krali geliyoo geliyoo geliyoooo* aha! sira bana geldi! nihohao * ben gidiyom sen istersen kal daha ![]() (ikizler) * bitirdin beni doktor abi benim bittiğim gün bugündür doktor abi![]() * hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa ![]() ![]() ![]() * her son yeni bir başlangıçtır her başlangıç ufuğunda bir sonla belirecek olan![]() uhass noluyo yaa![]() ıngaa![]() ![]() * Şştt doktor musun nesin babam bile bu kadar kurcalamadı çek elini bak ağlarım * ya çekiştirmeyin iki dakika şu g noktasının yerini bi ezberliyim çıkıyorum hemen * şimdi çıksak dışarı soğuktur kesin![]() ![]() çıkmasak artık kıçım bile sığmıyo buraya![]() ![]() oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak * lan neydi lan?! ![]() ![]() hah iki ekmek bi kısa marlboro![]() * şimdi dışarı çıkcam O2 ciğerlerime gelcek yakcak böğrümü sonra işin yoksa ağla ![]() Üff şimdiden kasıldım haa * su kollarımı kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba?? * hele şükür ucunda ışık olan bi tunel gordum sonunda ışığa dogru gitsem mi? ya bi dakka kim itiyo lan beni?
|
|
|
|