![]() |
Gülmekten Koparan Tabu Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülmekten Koparan Tabu DiyaloglarıGülmekten Koparan Tabu Diyalogları 1 ![]() - kurban bayramı ama ABD'de - bizon! 2 ![]() - hani uzaya gidenlerdir ![]() insanlık için büyük bir adımdır? - uzaycı 3 ![]() - dana kestim ![]() - etini - güzel ![]() neyim? - otobur 4 ![]() - abi 31 mart'tan sonra ne gelir? - 32 mart 5 ![]() - smokinle neye binilir? - ata binilir! - üff smokinle dört tekerlekli neye binilir??? - at arabası!??? 6 ![]() - meganın üstü - laguna 7 ![]() (kelimeye ressamdan gitmek isteyen arkadaşımız hatanın farkında değildir) - abi bak Picasso nedir? - hmmm piyanist - hayır ![]() - müzisyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - aaaah hayııır - muahahahaha (bu arada zaman biter) - abi ben Picasso diyorum ![]() - ya pardon ben Vivaldi’yle karıştırdım ![]() 8 ![]() - Beyaz Saray nerde? - Washington - hah şimdi önüne isim koy ![]() - (bir an heyecana kapılarak) Washington portakalı 9 ![]() - bilmemne günlerinde aşk? Ahmet Altan yazarı - aşk kitabı okumam ben - pfff ![]() ![]() - kötüdür ![]() 10 ![]() - hani yazın altına girersin? - şezlong 11 ![]() - son dört harfi kavun kelimesinin harflerine benzeyen bir yönetici ![]() - savunmadan sorumlu devlet bakanı - değil mi ama… 12 ![]() - suda yüzer böyle - platipus!!! 13 ![]() - şimdi böyle dört tarafı denizlerle çevrili?? - ada! - peki kahve değil onun gibi bir şey?? - çay! - hah süper! birleştir şimdi onları ![]() ![]() ![]() - çay adası! -oeehh (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 14 ![]() anlatıcı bulmaca kısmını anlatmıştır ![]() kısmını anlatmaya çalışmaktadır - hani böyle iğne vardır ya ![]() - ![]() ![]() ![]() - başka şekilde anlatayım ![]() ![]() (yana dönerek) yönetmeni kimdi hani? - aaa çengel - sus bir dakika ![]() yönetmeni kimdi yahu? - çengeeell - yahu dur ![]() - çengel değil mi ki ? - neyse hatırlayamadım başka yoldan anlatayım 15 ![]() - Yatağan'da ne var? - yastık!!! 16 ![]() - hani uçar ![]() ![]() ![]() ![]() - ateş böceği topluluk: höh 17 ![]() - hani bir zeyna var ![]() - memoli (hönk!!) 18 ![]() - okyanusun küçüğü nedir - deniz - daha küçüğü - göl - daha küçüğü - ırmak - yok yok öle değil - nehir - ya yok be oğlum ![]() faydalanırız - etinden - heh şimdi deniz'in ufağı ile ineğin faydalandığımızı - etgöl 19 ![]() - abi gözleri çekik elemanlar var hani kocaman bir ülke? - Çin! - hah ![]() ![]() ![]() - Çin işkencesi! - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ![]() - (açılış müziğini söylemeye başlar) niyetimiz kimseyi kırmak değildir - (büyük bir ciddiyetle) şurdakini oraya koymak değildir ![]() ![]() ![]() ![]() diğer elemanlar: puahahahah - ne?? - şarkının devamı değil ![]() - ha olacak o kadar!! 21 ![]() - sınavlara giderken neyi yanında bulundurursun? - kopya ![]() ![]() 22 ![]() - içi geçmiş din adamı ![]() ![]() ![]() - imambayıldı? - hah işte onun kıymalısı - karnıyarııııık 23 ![]() - ağız ile göz arasında oluşan bir komplikasyon - hıı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24 ![]() - şimdi bu bir taşıt - jet ski! topluca kopulur… - yok ![]() - teleferik ? - iki tekerleği var ![]() - iki tekerlekli teleferik! 25 ![]() (Rusya bilinmiştir ![]() ![]() ![]() - eskiden Rusya'yı yönetenlere ne denirdi? - aristokrat! bürokrat! - Rusyayı diyorum yöneten diyorum! - haa dur neydi ![]() - onun dişisi? - çarç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 ![]() - bunlar bir ikili - Laurel ve Hardy - hayır degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - abi bunlar 1600 lü yılların süper ikilisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süre biter ![]() ![]() 27 ![]() - hani sen topraktan kazıp bir şeyler çıkarırsın? - tarihi eser? - hah nereye koyarsın onu? - dağa - hınk! pas abi ve ben oynamıyorum ![]() 28 ![]() - hani bilgisayarların içinde olur - çip - hah işte onun gibi ![]() esnasında parıldayan ne sürerler? - sim - hah işte birleştir onları ![]() - simçip - hayır ! üfff - çimsip? çipsim? simçips? (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 29 ![]() - yemeğe konur ![]() - mayonez !!!! 30 ![]() - hani benim babamın işi ![]() ![]() ![]() ![]() - cellat??? 31 ![]() - gemilerdeki odalara ne denir? - kamara - peki onlarla kim ilgilenir? - kamaraman 32 ![]() - hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bir şey geçirirsin? - film şeridi? 33 ![]() - abi bir ülke adı - nerde? - Afrika’da bir ülkenin adı - Tanzanya ![]() ![]() ![]() ![]() süre dolar ![]() ![]() ![]() kelimenin iguana olduğu öğrenilir ![]() 34 ![]() - abi bitki değil ![]() - hayvan -tamam bir hayvan filmi var ![]() parçalıyordu hani - Jaws - tamam Jaws ne? - balina - tamam abi balina 35 ![]() - telefon - bunun böyle tren istasyonlarında paralı falan olanı nedir? - anketörlü telefon - saçmalama ![]() 36 ![]() - abi hani beyaz perde felan - sinema ![]() - hah film! aile bireylerini say! - anne ![]() - baba filmi diyince kim gelir akla? - naylon branda 37 ![]() - Veli Efendi nedir ![]() - türbe! dua edilir! (maalesef içinde "efendi" kelimesinin geçtiği her yeri türbe sanabilen arkadaşlarım da var ![]() ![]() ![]() 38 ![]() - abi hani başkanı Bill Gates bunun ![]() - hmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - evet abi ![]() ![]() ![]() Office'i var - mikro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 39 ![]() - notalar nasıldır? - do re mi fa sol la si do - en sevmediğin ders neydi? - tarih! - hah şimdi notalı gibi bir tarih bu ![]() tarihi filan anlamında - mi tarihi! Topluluk kopar ![]() ![]() ![]() 40 ![]() - çayın büyüğünde yapılan spor - çaydakçıra 41 ![]() - kutupta yaşarlar - (hep bir ağızdan) ayııııııı - yok insan olanları - hee eskimo 42 ![]() anlatmaya çalışan arkadaş: hani mağazaya gidersin birşey almaya da sana sorarlar şu mu şu mu!?!??! anlamaya çalışan garibim: ne bileyim oğlum mavi mi kırmızı mı diye sorarlar anlatan: ya oğlum öyle değil hani almaya karar verirsin şu mu şu mu derler!?!? anla(ya)mayan: small mu large mı? anlatan: ya off olm anlamıyorsun bir şeyi kredi kartıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 43 ![]() - hani bir dizi vardı? orada sebze vardı ![]() ![]() ![]() - havuç - havucun dedesi - turp!!! 44 ![]() - pansuman yaparken kullanırız - gazlı bez ![]() ![]() ![]() - tentürdiyot ![]() ![]() ![]() - pamuk ![]() ![]() ![]() - hidrofil pamuk - oksijenli su ![]() ![]() ![]() süre biter ve kelimenin ne olduğu öğrenilir: sülfürik asit 45 ![]() Anneyle Tabu oynanmaktadır ![]() - anne şimdi geçen gün hani Selma ablanın kocası ne oldu? - öldü ![]() - hah tamam ölenler vardır bir de tersi vardır ![]() denir onlara? - bu dünyada herkes ölümlüdür yavrum ![]() - annneeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() 46 ![]() - Abi ÖSS'de sayısalın son bölümü? - biyoloji - hah işte onunla uğraşan kişiler? - biyolojist?!! 47 ![]() - sen de mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - sen de mi ne? - sen de mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Brütüs! - evet kim demiş o lafı? - (tereddütsüz) Red Kit! - (hep bir ağızdan) abooo 48 ![]() - abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır Allahın cezası ![]() ![]() söyle ne yazar? - haa ![]() ![]() - uffff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 49 ![]() Tek yumurta ikizleri bir takımdaysa kuşkusuz sinir eden diyaloglar - şu an neye ihtiyacım var? - masaj!!! 50 ![]() - hani yaşlı kadınlar gider ![]() - sıcak! - evet! - tamam anladım ![]() 51 ![]() - abi hani tatil yerlerinde olur ya böyle birşey bağlarlar kendilerine ![]() - Manisa Tarzanı 52 ![]() - Napolyon ne demiş? - para ![]() ![]() -tamam ![]() - bankaya yatırın! - ` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyim? - ' ![]() ![]() ![]() ![]() - evet ![]() ![]() ![]() )) 53 ![]() - herkes bir parçasını aldı ya - Sezen Aksu! grup: yuahhahahahaeuhahahuahuaheuahua 54 ![]() - bu böyle ![]() ![]() ![]() - 1 mayıs ! 55 ![]() - hani mahkumlar hapishanelerden kaçmak için bir yer kullanırlar ![]() ![]() - yanlızlık boşluğu Herkes yerde… 56 ![]() (kelimeyi anlatacağım kişinin adı Şirin) - sen kimsin? - ben ![]() ![]() - evet ama bu tv’de oynuyor - Şirin baba!! - tamam! çoğul yap bunu şimdi! - şirin babalar!!!!!!!! - ehemm peki ![]() 57 ![]() - hani okula götürürüz - defter - yok yok hani ilkokulda - kalem (sanki ilkokul bitti biz okula kalem götürmüyoz) - ya daha garip bir adı var - hah üzengi 58 ![]() - abi şimdi ilkokulda beden eğitimi derslerinde ne yapardık hop diye ![]() - takla atardık - onun ceşitlerini say ![]() - düz takla ![]() ![]() ![]() -evet evet düz taklanın tersi ![]() kontrol eden: biiiip biiiip biiip biiip 59 ![]() - hani rüyalara girer ya??? - ak sakallı dede - hah işte ![]() ![]() ![]() 60 ![]() - bazı kızlar hep ev temizler ![]() - çalışkan? - hani hep böyle yemek yaparlar ![]() - ? - Karadeniz kadınları böyledir ![]() denir onlara ![]() - maharat! - ??!! 61 ![]() - seni Erol sordu - Erol Evgin mi? - yok Erol iştee - Erol Büyükburç mu? süre dolar ![]() ![]() - Allah cezanı versin bi profiterol diyemedin - senin versin ![]() (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 62 ![]() - 118! - bilinmeyen numaralar? telefon? vb ![]() ![]() - biri çıkar! - (yanda oturan arkadaş) 117 ![]() ![]() iptal ![]() 63 ![]() - hani bir kelimeyi bilmediğin zaman nereye bakarsın? - eee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() topluluk: puahahahahahahaha 64 ![]() - ilk excel programı - excel ne yaaa - e napiim ben seni!!!!!! 65 ![]() - ağzımızda 32 tane birşey var ya onlar ne? - diş - tamam onlar kötü gözükürse ne yaparız? - pırlanta taktırırız ![]() ![]() ![]() topluluk: ???? 66 ![]() - baba'nın öbürü ne? - anne - anne'nin diğer söylenişi ne? - ana - boşun tersi ne? - dolu - hıh! bu şimdi bir yöre? - Bolu ![]() ![]() (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 67 ![]() - minareyi çalan neyini hazırlar? - sonunu! 68 ![]() - hani böyle bir şeye bineriz biz ![]() yaparız ? - fil! topluluk:!!!!!!! 69 ![]() - düzün tersi - düzün tersi? 70 ![]() - hani otellerde bulunur - zangoç! - yürü be kim tutar seni 71 ![]() - (şarkı söyleyerek) seviniin küçükler övünün büyüklerr ![]() ![]() ![]() - (şarkıyı heyecanla devam ettirerek) biz gideriiz ormana hey ormaana diger kişiler burda kopar ama ikili heyecandan diyaloga devam eder - neyi kutluyoruz biz? - balta!!! ![]() ![]() 72 ![]() - ben neyim? - cadı ![]() - hani penguenden çok yapabiliyorum ben onu - geveze ![]() ![]() 73 ![]() - hani vücudunun %90 ı su bu canlının ![]() ![]() ![]() - insan ![]() - hayır hayır bu yeniyor ![]() hani bunu ![]() ![]() - (bağırarak) sushi ![]() rakip: pas ![]() ![]() ![]() 74 ![]() - Suriye’nin başkenti - Şam - Semra Hanım’ın oğlu - Ata - birleştir şimdi - ha buldum ataşam (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 75 ![]() - ben seni silahla vurunca senden ne akar? - kan - peki ![]() - deli - eee birleştirince? - kan delisi! 76 ![]() - hani turneye cikarsin ya ![]() ![]() ![]() kontrolör : viiuuukk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - kelime neydi ? kontrolör : turne dinleyenler yıkılır ![]() ![]() ![]() 77 ![]() - sen en çok nasıl yemek seversin? - acı - heh şimdi bunun mastar hali - pul biber herkes yerlerde yuvarlanır ![]() 78 ![]() - pipolu çizgi film kahramanı? - Varyemez amca - ya hani Karadenizli olan? - Temel Reis - heh o ne yer? -hamsi !!! diğerleri: puaaahhha (iptal!) 79 ![]() - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - maki - peki nasıldır yani?- kışlar ılık ve yağmurlu ![]() ![]() ![]() 80 ![]() - portakal ![]() - meyve - hah ![]() ![]() meyveleri olur hani? - tropikal meyveler filan mı? - evet! evet! peki bu meyvelerden bir tanesi ![]() çok ünlü olanı ![]() ![]() - bukalemum! 81 ![]() - biz şimdi nerdeyiz - cafe - değiştir biraz - kahve - biraz daha - nescafe - pas be pas 82 ![]() - abi sen eğlenmek için nereye gidersin? - bara ![]() ![]() ![]() ![]() - hah ![]() - polis? (yükselen kahkahalar ![]() ![]() ![]() - ahahah! Yok ![]() ![]() - 10? - birleştir şimdi ikisini? - dokuzon?!! (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 83 ![]() - hani böyle bir uzun çubuk üstüne sarılı birşeyler - elektrik direği - hayır ![]() ![]() ![]() - pamuk şekeri ?!?!?!?! 84 ![]() - çok para harcayan insan? - savurgan - savurgan insan? sıfat hali? nedir? - patavatsız? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 85 ![]() - Hani çok ünlü bir şair? - ??? - Ömer varya Ömer ![]() ![]() ![]() - Hayyam - Hah tamam! (süre biter) Anlatıcı doğru anlatmanın gururuyla karta bakar ve kelimeyi görür "Yamyam" 86 ![]() tabu kelimelerde kitap vardır ![]() - abi biz defterleri ne yaparız? - düreriz!!! 87 ![]() - Vakko'nun dışında ne var? - Beymen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 88 ![]() - başlıca iceceğimiz? - çay 89 ![]() - burnunla ne yaparsın? - karıştırırım - puuahhaa 90 ![]() - biz senle evlendik ![]() - nerde istersek orda - hani tam pansiyon yarım ![]() ![]() - otel? - otelde kaldık nerde ![]() - odamızda havyar yeriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ben oynamıyorum yeter ya! 91 ![]() - lüks evlerin salonunda olur - koltuk - hayır ya hani köşede - köpek? -hırrr 92 ![]() - onunla burun karıştırılır ![]() - ayak ? 93 ![]() - liselerde öğrenciler nerede oturuyor? - sıra - için zıttı - dış - birleştir - dışsıra böyle bir insanla oyunun oynanamayacağına karar verilip oyun bırakılır ![]() (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 94 ![]() - atlar heyecanlanınca ne yapar ? - kişner yaklaşık 10 sn sonra ![]() ![]() ![]() - ya atlar heyecanlanınca ne yapar yaaaa ??? - kişner - satrançta bir taş ? - at - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - şah - at heyecanlanınca ne yapar ? - şah mat 95 ![]() diyelim ki senin uçağın var ![]() için kimden izin istersin? - kalkışatörrr!!! 96 ![]() - abi sütten ağzı yanan? - yoğurdu üfleyerek yer ![]() - tamam kim yiyor yoğurdu? - ne bileyim oğlum? - böyle kaslı maslı ![]() - anlamadım ![]() - (ağzını "hay Allah ne dedim ben" edasıyla buruşturarak) ahhh ![]() ![]() ![]() - oğlum zaman doluyor - böyle üfleyerek yiyorsun yoğurdu ![]() - ne diyorsun ![]() - al işte gene zaman bitti ![]() ![]() ![]() 97 ![]() - hani az once ne yaptık? - yemek yedik ![]() ![]() ![]() - hah ![]() - onu sevmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() - handi dolma da yapılır ondan ? - bamya! 98 ![]() - kolunu duvara çarparsan ne olur? - bilmem kanar ![]() - evet işte onun gibi bişey ![]() göz neyi verirsin? - dağı veririm? - ee? - uf dağı? - ben oynamıyorum ya 99 ![]() - hani bir hayvan var ![]() var -salyangoz -hah ona çok benziyor ama sen nezle olunca ne akar burnundan? -sümük -evet evet ![]() var -nasıl yani hayvanın sümüğü mü var? -evet ![]() -hamamböceği -hah 2 ![]() -böc -yok yok kelimenin tamamı -hamamböc -Allah cezanı versin senin be! 100 ![]() kişiler: askeri geçmişe sahip iki erkek ve kız arkadaşları ![]() - 9 saniyede takılır ![]() - gaz maskesi! - yürü oğluum! çak! kızlar çıldırır: - kartları mı gösteriyorsunuz birbirinize ne yapıyorsunuz! gözümüzü de ayırmıyoruz 101 ![]() - inle kim top oynar? -ciinnn! -yanında ne iyi gider? -toniiik! 102 ![]() - abi motorlu taşıma aracı ![]() - araba ![]() - hah ![]() - fayton ![]() ![]() ![]() grup iptal ![]() ![]() ![]() 103 ![]() - misalin eş anlamlısı vardı neydi? - örnek ![]() ![]() ![]() ![]() - hah ![]() - hmm mesela? - hah! mesela'nın a sını değiştir mantıklı bir şey yap - meselo? topluluk- %&^%^+!! 104 ![]() - sen bir şey istersin ![]() ![]() yapmış olurum? - itaat etmiş olursun ![]() 105 ![]() - hani böyle zıplayan hayvanlar var - tavşan - he onlar yerler böyle turuncu ve uzun olur - lahana ben sandalyeden düşmüşümdür ve oyun bitmiştir ![]() 106 ![]() - nikah gibi ? - düğün - hah ![]() ![]() açar falan ![]() - düvek - değil abi değiştir harflerin yerleri ![]() - oğlum düvek işte ![]() süre biter ![]() - düvek ne? - abi bizim orada öyle derler ![]() ![]() 107 ![]() - suda yüzen şey ![]() - balık mı? - tamam ![]() - su köpeği ne lan? - oğlum anlasana işte ![]() - ha köpek balığı mı? 108 ![]() - hani Einstein yaptı ya (bön bön bakar) - hani Einstein ampulü yaptı ya - Einstein hiçbirşey yapmadı ![]() 109 ![]() -küçük insanların eğlenmek için yaptığı şey? -küçük insan????? 110 ![]() - Güniz Sokak’ta ![]() oturuyor? - Demirel ![]() - tamam tam adı! - ![]() ![]() ![]() - abi Demirel’in adı ne?! - ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() - abi siyasetle ilgilenmiyorum ne bileyim unuttum ![]() - grup:[kopar] ohaaa yuuuuuuuhhh ööööölllll - abi geç ![]() ![]() ![]() ![]() - !!! 111 ![]() - Aşkın Nur Yengi çalıyordu bunu konservatuarda - boş gazoz şişesi? 112 ![]() - abi Ninja Kaplumbağalar ne yer? - salatalık grup yarılır - pancar? 113 ![]() opera kelimesini bildikten sonra: - hani operada şarkı söyleyene ne denir? - operatör - peki! 114 ![]() - abi Bursa’nın nesi ünlü? (tabu kelimeleri arasında yok) - Tekirdağ köftesi 115 ![]() tabu kelimeler: mısır ![]() ![]() ![]() ![]() gubele ![]() ![]() ![]() - patlamış ![]() ![]() ![]() - mısır? - hah tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - tuz - ?!# - yağ? - ?! 116 ![]() - televizyonun çalışmıyorsa ne yaparsın? - onarırım ![]() - hah onun eş anlamlısı - tamir ederim ![]() - evet ![]() ![]() ![]() - eşek ![]() ![]() - evett ![]() ![]() - at tamiri ![]() 117 ![]() - ben neyim? - salak ![]() - hayır öteki ![]() - haa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 118 ![]() - ağaç ![]() ![]() - bitki - eğer senin olursa ne olur? - bitkin? bilen kişinin kafası karışmışken anlatıcı eline yeni bir kart almıştır bile… 119 ![]() - bu adam kulağını kesmiş ünlü birisi - kesik kulak - ?! nasıl ya? abi bir göl var ya ünlü ![]() adının başında - Van - evet evet - hııııı kulak vaaann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ?!?! 120 ![]() - deneyi neyin üzerinde denersin - masa 121 ![]() - ya bu böyle bir çeşit baharat ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yeşili de var bunun siyahı da var ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ya yemeklere konan birşey ![]() ![]() - sinek!!! ![]() ![]() ![]() 122 ![]() - anne'nin üç harflisi - ana - tamam ![]() ![]() - Tommy? - hah birleştir ![]() ![]() - ana Hilfiger? - ana denim? - jeans ana? - hayır ![]() - anatomi? - nihayet (Not: böyle anlatılmaz ![]() ![]() 123 ![]() - beş parmaklı organ? - yüz - ???????!!!?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 124 ![]() kız sevgilisine anlatmaktadır : - hani ben sana hep söylüyorum ya!! - ne söylüyorsun? ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() 125 ![]() - bir ineği en hızlı ne yer? - pirana 126 ![]() anlatan arkadaş Star Wars tan girmek ister konuya - ya var ya hani bir film böyle uzayda geçiyor ![]() uzay gemileri falan var - hmm ne ya o? - hatta Cem Yılmaz da kullanmıştı bunu ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() - şey hani uzun kulaklı bir tane yaratık var ![]() ![]() - haa tamam ya! Elf! Yüzüklerin Efendisi! film kopar ![]() ![]() 127 ![]() - senin abin gecen yarısa gitmisti ya neydi o? - f1 ![]() ![]() - f1 ![]() ![]() ![]() - formula 1 - at sondan ikiyi - sonda 1 var abi - rakamla harfi - heee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 128 ![]() - papazdan sonra ne gelir? - başpiskopos 129 ![]() - dı dı dı densing kuiin! - abba! - hah sonuna bir harf ekleyince güzel Türkçemizde bir isim oluyor ![]() - puahhah! Abbas! - bu Abbas için hep çevrilen bir geyik var ya o - yolcudur Abbas bağlasan durmaz! - sonunu at! - yolcudur Abbas? - devir şimdi onu! - Abbas yolcu ![]() ![]() ![]() ![]() (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 130 ![]() - sarı bir sebze - soğan - hayır hani parmak gibi kesilir - ne biliyim sebzeden anlamam ki - lan parmak olanı var elma dilim olanı var - ha patates - nerde kızartılır? - tava - hah tava gibi ama başka alet bu ![]() ![]() ![]() - ne biliyim oğlum yaaa - ya Mcdonalds'ta nasıl kızartıyolar? - tavada! 131 ![]() - bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya - köpek - heh ![]() ![]() - doberman ![]() - oeehh 132 ![]() - Biz eve giderken sen hep sorarsın ![]() ama pasta var derim - Photoshop - oha oha ![]() ![]() - odun 133 ![]() - bak ikiye bölüyorum ![]() - ay ![]() - Tamam ![]() - hee ![]() ![]() ![]() ![]() - ? (Not: böyle anlatılmaz ![]() İmza Tabucuyuz ![]() 134 ![]() - şimdi (gruptan birine dönerek) sen bana üniversitenin ilk yıllarında diğerlerinden farklı olduğumu belirtmek için ne derdin? - inek 135 ![]() - hani böyle otobur; bayırda ![]() yer ![]() ![]() - sırtlan - yuh artık 136 ![]() - abi ikinci Ramses nedir? - firavun ![]() ![]() - abi nerde yaşar? - İtalya! - Vatikan! - ???? herkes kopar - pardon biz Brütüs'le karıştırdık da 137 ![]() - değirmenin neyi var abi? - yeli?! - eyvallah ![]() ![]() 138 ![]() - Milan hangi ülkenin takımı? - İtalya - İtalya'nın nesi meşhurdur? - pizza ![]() ![]() ![]() - yeraltına in - metro ![]() ![]() ![]() - oeeeeehhhh 139 ![]() - göktaşıyla yeryüzünden silinen hayvan nedir? - dinazor - bunlarla ilgili hani? - film mi? - evet evet! - dinazorlar geçiyor mu filmin içinde? (filmin adını kastederek) - (bilmiş bilmiş) dinazorlar başrolde!! - dinazorların dönüşü! topluluk: puhahahahahaha!!! 140 ![]() - kahvaltıda ne yersin? - jambon sucuk salam pastırma yumurta ![]() ![]() ![]() - heh! yumurtayı kim yapar? - annem?! herkes dağılır ![]() 141 ![]() - abi biz eski çağlarda neyle aydınlanırdık? - felsefe topluluk: öeehh ahauhauahauhauhauahau 142 ![]() - dün akşam kardeşin bize yaptı - yemek ? - evet ![]() - yoğurt ![]() ![]() - sütlaç yoktu başka bir şey vardı - hatırlamıyorum ya ben dün yediğimi bulamam süre biter ![]() - ne yemiştik dün akşam? - pilav - aaa kelime pilav mıydı tuh - yok ben daha pilavı ![]() anlatacaktım - Oynamıyorum ben 143 ![]() - şimdi Antalya ![]() - pansiyon - 1/2 pansiyon - pans?!? 144 ![]() - hıttane kebap ![]() ![]() - abi bu nasıl tanımlama ![]() ![]() 145 ![]() - oğlum sen nesin - erkek - tersi - kadın - onun yeneni - çıtır 146 ![]() - asfalttaki esmerin rengi nedir? - zift!!! 147 ![]() - hani Paris’te ve Londra’da karmaşık ![]() kısacık - metrooooooo - aferin!!! 148 ![]() - şimdi ![]() ![]() yaparsın? - gülerim ![]() - e ![]() ![]() -anırırım 149 ![]() - hani dans eden bir adam var ![]() falan da oldu son dönem - haaaa şey şey ![]() rakip takım: yuh yazıklar olsun 150 ![]() - Uzakdoğuda bir ülke - Çin - orda böyle çok uzun yapı ![]() görünüyormuş diyorlar hani - Çin duvarı!!!!!!! (great wall'dan direk tercüme yapmaktadır farkında olmadan) - hayır ya duvar değil ![]() - büyük Çin duvar? - hınk? - ulu Çin duvarı 151 ![]() birbirlerinin oyununu iyi okuyan ve takım oyunu oynayan iki arkadaşın diyaloğu - Özsüt ?? - keşkül - devam ![]() ![]() - supangle - devam ![]() ![]() - genç kızların rüyası ![]() ![]() - devam ![]() ![]() - sütlaç ![]() ![]() - devam ![]() ![]() - ekler pasta ![]() ![]() - devam ![]() ![]() - profiterol - budur ![]() ![]() karşı taraf : noluyor? 152 ![]() - pansiyonun beş yıldızlı olanına ne denir? - otel - oraya gidince nerede otururuz? - kral dairesi - vay be?! |
![]() |
![]() |
|