![]() |
İstikbal Marşı (Cem Yılmaz'dan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstikbal Marşı (Cem Yılmaz'dan)İstiklal Marşı Cem Yılmaz versiyonu süper olmuş ![]() " Türkiye'yi Güldüren Adam" ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın İstiklal Marşı'ndan esinlenerek yazdığı bir şiir ![]() dolaşıyor ![]() ![]() ülkemiz gerçekleri hakkında inanılmaz tespitler yapmış! Elime geçmiş olan bu şiiri izin verirseniz sizlerle paylaşmak isterim ![]() İşte Cem Yılmaz'ın Türkiye'nin durumuna mizahi ![]() entelektüel bakış açısıyla yazmış olduğu şiir: İSTİKBAL MARŞI Bakma ![]() Dönmeyip Amerika'da ![]() ![]() O benim milletimin hırsızıdır ![]() ![]() benimdir ![]() Çalma ![]() Gariban halkıma da bir pul bırakacak kadar al! Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal ![]() ortaklarının behemehal! Ben ezelden beri aç yaşadım ![]() Hangi hükümet beni kurtaracakmış ![]() Kurumuş musluk gibiyim ![]() Yırtsam da bir tarafımı ![]() başarım! Mali krizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağırsın korkma ![]() "Avrupa Birliği" denen tek dişi kalmış canavar! Arkadaş ![]() İşe aldıracakların ![]() Gelecektir ![]() ![]() ![]() belki yarından da yakın! Yaktığın yerleri "orman" diyerek geçme ![]() Çalışanı işten at ![]() Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı ![]() ![]() satıver şu vatanı! Sermaye mutlu olsun ![]() Semizletin Apo'yu ![]() Uydurma kanunlarla Meclis'ten getirin seda! On bin Yıllık tarihe ![]() Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? Yediginiz herzelere başka ne demeli! Oyuverin altını iyice sallansın temeli ![]() ![]() vatandaş kükremeli! O zaman durur belki gözümden akan yaşım ![]() ![]() yukarı kalkar başım ![]() boşa gitmez yıllar süren uğraşım! HESABINI VERİP TE ![]() ![]() Dalgalanın dolar gibi sizde şimdi ey suçlular! Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular ![]() ![]() hesapsız bir iktidar! Hakkıdır "garip yaş**ış vatandaş"ın da gülmek ![]() milletimin ![]() ALıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|