Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
anlamak, etin, için, parmak, piştiğini, testi

Etin Piştiğini Anlamak İçin Parmak Testi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etin Piştiğini Anlamak İçin Parmak Testi






Etinizin pişip pişmediğini anlamak için yapabileceğiniz parmak testi


1 Pişmemiş – Hala Çiğ Et



Avcunuzu açın ve elinizi serbest bırakın Diğer elinizin baş parmağı ile elinizin resimdeki bölgesine bastırın Daha pişmemiş bir bifteğin kıvamı bu şekildedir


2 Çok İyi Pişmiş Et



Baş parmağınızla serçe parmağınızı birleştirin Avcunuzun etli kısmına bastırın Çok iyi pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır







3 Orta Pişmiş Et


Baş parmağınızla yüzük parmağınızı birleştirin Avcunuzun etli kısmına bastırın Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır


4 Az Pişmiş Et



Baş parmağınızla işaret parmağınızı birleştirin Avcunuzun etli kısmına bastırın Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.