Etin Piştiğini Anlamak İçin Parmak Testi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etin Piştiğini Anlamak İçin Parmak TestiEtinizin pişip pişmediğini anlamak için yapabileceğiniz parmak testi 1 Pişmemiş – Hala Çiğ Et![]() Avcunuzu açın ve elinizi serbest bırakın Diğer elinizin baş parmağı ile elinizin resimdeki bölgesine bastırın Daha pişmemiş bir bifteğin kıvamı bu şekildedir![]() 2 Çok İyi Pişmiş Et![]() Baş parmağınızla serçe parmağınızı birleştirin Avcunuzun etli kısmına bastırın Çok iyi pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır![]() 3 Orta Pişmiş Et ![]() Baş parmağınızla yüzük parmağınızı birleştirin Avcunuzun etli kısmına bastırın Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır![]() 4 Az Pişmiş Et![]() Baş parmağınızla işaret parmağınızı birleştirin Avcunuzun etli kısmına bastırın Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır![]() |
|
|
|