![]() |
Etin Piştiğini Anlamak İçin Parmak Testi
Etinizin pişip pişmediğini anlamak için yapabileceğiniz parmak testi 1. Pişmemiş – Hala Çiğ Et http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Avcunuzu açın ve elinizi serbest bırakın. Diğer elinizin baş parmağı ile elinizin resimdeki bölgesine bastırın. Daha pişmemiş bir bifteğin kıvamı bu şekildedir. 2. Çok İyi Pişmiş Et http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Baş parmağınızla serçe parmağınızı birleştirin. Avcunuzun etli kısmına bastırın. Çok iyi pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır. 3. Orta Pişmiş Et http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Baş parmağınızla yüzük parmağınızı birleştirin. Avcunuzun etli kısmına bastırın. Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır. 4. Az Pişmiş Et http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Baş parmağınızla işaret parmağınızı birleştirin. Avcunuzun etli kısmına bastırın. Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.