ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Etin Piştiğini Anlamak İçin Parmak Testi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=573357)

Prof. Dr. Sinsi 08-25-2012 10:54 PM

Etin Piştiğini Anlamak İçin Parmak Testi
 



Etinizin pişip pişmediğini anlamak için yapabileceğiniz parmak testi


1. Pişmemiş – Hala Çiğ Et
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Avcunuzu açın ve elinizi serbest bırakın. Diğer elinizin baş parmağı ile elinizin resimdeki bölgesine bastırın. Daha pişmemiş bir bifteğin kıvamı bu şekildedir.


2. Çok İyi Pişmiş Et
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Baş parmağınızla serçe parmağınızı birleştirin. Avcunuzun etli kısmına bastırın. Çok iyi pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır.







3. Orta Pişmiş Et http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Baş parmağınızla yüzük parmağınızı birleştirin. Avcunuzun etli kısmına bastırın. Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır.


4. Az Pişmiş Et
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Baş parmağınızla işaret parmağınızı birleştirin. Avcunuzun etli kısmına bastırın. Orta pişmiş etin sertliği böyle olmalıdır.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.