![]() |
Pastırmalı Patates Tavası(Böreği)Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırmalı Patates Tavası(Böreği)Tarifi![]() alzemeler : 2 kg taze patates 200 gr ![]() 13-15 adet kurutulmuş domates 6 diş sarımsak 2 yumurta 1 su bardağı süt 1 paket krema ( 200 ml ![]() 200 gr ![]() Fındık büyüklüğünde tereyağı karabiber tuz Yapılışı : Yumurtaları derin bir kaba kırıp iyice çırpalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pateslerin aralarına sarımsaklardan yerleştirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|