![]() |
Kabak Lazanyası Tararifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Lazanyası Tararifi(Resimli Anlatım)![]() Malzemeler: 1 kilo kabak 2 haşlanmış patates arakatlar için: 200 gr kıyma 2 soğan 2 kaşık salça maydanoz ![]() ![]() ![]() yarım bardak su bir iki kaşık sıvıyağ başamel sos için: 3 bardak süt 2 kaşık un 1 tatlı kaşığı tereyağ yarım bardak kaşar rendesi tuz ![]() ![]() üzeri için: kaşar rendesi ve kırmızı tozbiber Yapılışı: Önce kabakları yıkayıp kabuklarını kazıyın ![]() ![]() Ara katlara konacak malzemeyi yani kıymayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başemel sosu da ben unu kavurmadan yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() Borcamı yağlayın ![]() ![]() ![]() Patatesin üzerine de kıymalı harcı ve biraz başamel sos gezdirin ![]() Sonra yine kabak ve patatesi yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimleyip servis yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|