Kabak Gratin (Resimli) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak Gratin (Resimli)cok basit ve hafif bir yemek ![]() ![]() et kizartmasi veya koftelerin yanina koymak icin ideal :))ben 2 kisilik yaptim siz daha fazlada yapabilirsiniz sayilari arttirarak ![]() ![]() 2 kabak 1 su bardagi rendelenmis kasar peyniri besamel sosu icin; 1 su bardagi sut 2 kasik un ve yarim kasik margarin once kabaklari soyalim yikiyalim ve ince ince yuvarlak sekilde kesip bir tencerede 5-10 dk haslayalim ![]() ![]() ![]() haslanan kabaklari cam tepsiye dizelim ![]() ![]() ve bir tavada 1 kasik margarini eritip unla biraz karistirdiktan sonra sutude ekleyerek besamel sosunu hazirlayalim![]() ![]() kabaklarin ustune yayalim![]() ![]() en uste rendelenmis kakar peynirinide ekleyip firina verelim![]() ustu kizarana kadar bekletelim![]() ![]() firindan cikinca ustune karabiber dokelim![]() ![]() ben bunun patateslisinide yapiyorum bugun evde kabak oldugu icin kabakla yaptim patateslide krema kullaniyorum besamel sos yerine denemek isteyenler icin ekliyeyim onuda ![]() ![]() afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|